Market alışverişi yapacaklar kaçırmayın! Halkbank duyurdu! Başvurun 200 TL hediye kazanın

Market alışverişi yapacak olanlara güzel haber bu kez Halkbank'tan geldi. Hemen başvurun ve 200 TL ParafPara hediye kazanın.
Market alışverişi yapacaklar kaçırmayın! Halkbank duyurdu! Başvurun 200 TL hediye kazanın

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı birçok ürünü zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyice düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini indirimli alabilmek için kampanyaları takip etmeye başladı. Halkbank internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kampanyasında market alışverişlerinde 200 TL'ye varan ParafPara kazanma fırsatı sunuluyor. Peki bu hediyeyi kazanmak için ne yapmak gerekiyor? Kampanyaya nasıl katılım sağlanır? İşte tüm detayları Halkbank'ın internet sitesi üzerinden açıklandı. İşte detaylar.

HALKBANK MARKET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASININ DETAYLARI

1 Mart ile 19 Mart tarihleri arasında yapılacak olan market alışverişlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS'larından peşin olarak yapılacak olan 350 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 350 TL ve üzeri harcamaya 25 TL olmak üzere toplamda 200 TL ParafPara kazanma fırsatı sunulmaktadır. Peki söz konusu kampanyaya nasıl katılım sağlanacak?

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya katılım sağlamak için öncelikle harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Heme nKatıl butonuna tıklanması gerekmektedir. Bunun yanında yurt içinden ÖDÜL yazarak 3404'e SMS gönderilerek de bu kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 200 TL ParafPara kazanabilir. Bununla birlikte aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahil olacaktır. 

KAMPANYAYA DAHİL OLAN KARTLAR

Halkbank tarafından sunulan bu kampanya için harcamalarda geçerli olan kartlar şöyle sıralanmıştır; Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN KARTLAR

Kampanyaya dahil olmayan ve harcamalarda geçerli olmayan kartlar ise Parafree, Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar, Parafree ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler olarak belirlenmiştir. 

İlgili Haberler