Ziraat Bankası o harcamalarda 2 bin TL hediye veriyor! Başvuru için son tarih 31 Mart

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Buna göre 2 bin TL'ye varan Bankkart Lira kazanma fırsatı yakalayın.
Ziraat Bankası o harcamalarda 2 bin TL hediye veriyor! Başvuru için son tarih 31 Mart

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Buna göre Bankkart'ır Kredi kartı veya Banka kartı özelliği kullanılarak TATİLSEPETİ'nden tek seferde yapılacak olan 7 bin 500 TL ile 12 bin 499 TL arasındaki peşin veya taksitli alışverişlerinizde 750 TL Bankkart Lira verilecek. Bununla birlikte 12 bin 500 TL ile 19 bin 999 TL arasında yapılacak olan harcamalarda ise 1250 TL Bankkart Lira hediye edilecek. 20 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise 2 bin TL'ye varan Bankkart Lira hediye edilecektir. Peki bu kampanyanın detayları neler?

ZİRAAT BANKASI 2 BİN TL BANKKART LİRA HEDİYE KAMPANYASININ DETAYLARI 

Söz konusu kampanyaya katılmak için ve 2 bin TL'ye varan Bankkart Liradan yararlanmak için son başvuru tarihi 31 Mart 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Ayrıca kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS yoluyla başvuru yapılmaktadır. 

SMS ile kampanyaya katılmak için TATİLSEPETİ yazarak 4757'ye göndermeniz yeterlidir. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra TATİLSEPETİ'nden alışveriş yapmanız gerekmektedir. Kampanyadan söz konusu Bankkart Liraları kazanmak için Bankkart POS cihazından alışverişin yapılması gerekmektedir. 

Kampanyadan kazanılan Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. Kullanılmayan Bankkartlar ise 17 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacaktır. Ayrıca kazınılabilecek Bankkart Lira en  fazla 2 bin TL olarak belirlenmiştir. 

KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Kampanyaya dahil olmayan işlemler ise Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden duyuruldu. İşte kampanyaya dahil olmayan işlemler; Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler.

İlgili Haberler