Ramazanda Ziraat Bankası müşterileri kazançlı çıkacak! O harcamaya 300 TL anında hesaplara yatacak

Bankalar birbiri ardına kampanya duyurusu yaparken Ziraat Bankası'ndan Ramazan ayına özel bir kampanya duyurusu geldi. Ziraat Bankası tarafından Ramazan ayında alışveriş yapacak olan müşterileri özel 300 liralık bir hediye duyurusu yapıldı.
Ramazanda Ziraat Bankası müşterileri kazançlı çıkacak! O harcamaya 300 TL anında hesaplara yatacak

Ramazanda Ziraat Bankası müşterileri kazançlı çıkacak! O harcamaya 300 TL anında hesaplara yatacak - Kamu ve özel bankalar mart ayında yeniledikleri kampanyalarının yanı sıra bir de 11 Ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayı için birbirinden özel kampanyalara imza attı. Ramazan ayına zöel kampanya hazırlayan banakalr arasında yer edinen Ziraat Bankası,  resmi internet sitesi üzerinden kampanya açıklaması yaptı. Ziraat Bankası, ''Ramazan Alışverişlerinize Toplamda 300 TL Bankkart Lira!'' adıyla duyurduğu kampanayay ilişkin ayrıntıları müşterilerine tek tek açıkladı. 

ZİRAAT BANKASI 300 TL KAMPANYASI

İslam aleminin büyük bir heyecanla beklediği ve ilk oruç için geri sayıma başladığı Ramazan ayında ''Ramazan Alışverişlerinize Toplamda 300 TL Bankkart Lira!'' ifadeleri ile kampanya duyurusu yapan Ziraat Bankası, 30 Nisan 2023 tarihinde sona ereceğini bildirdi. 30 Nisan tarihinde sona erecek olan kampanyaya ilişkin detaylarda ''Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL toplamda 300 TL Bankkart Lira!'' ifadeleri kullanıldı. Kampanya katılım koşulları da bankanın resmi internet sitesi aracılığıyla açıklandı. 

ZİRAAT BANKASI 300 TL KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 

Ziraat Bankası tarafından sunulan kampanyaya ilişkin detaylar ve katılım koşulları müştriler tarafından merak konusu oldu. Banka 300 TL kazanmak isteyen müşteri için açıkladığı katılım koşullarında şu bilgilere yer verdi;

  • Kampanyaya Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr'den ya da RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabileceği bildirildi. Ayrıca kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği de vurgulandı.
  • Kampanyaya katılan müşteriler kampanya süresince Bankkart ile Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinden tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri her alışverişlerine 30 TL toplamda 300 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

  • Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden yalnızca ilkinin kampanyaya dahil edileceği aktarıldı.
  • Bankkart Liraların kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yükleneceği kaydedildi. 
  • Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraların geri alınacağı belirtildi.

Ziraat Bankası'nın sunduğu kampanya aracılığı ile 300 lira kazanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler