Tapusu olan herkes başvuru yapabilir! Onayı alana Ziraat Bankası 100.000 TL nakit para yatıracak

Tapu sahipleri için Ziraat Bankası ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyası açıklandı. Tapusu olanlar hemen başvuru yaparak nakit paraya kavuşacaklar!
Tapusu olan herkes başvuru yapabilir! Onayı alana Ziraat Bankası 100.000 TL nakit para yatıracak

Tapusu olan herkes başvuru yapabilir! Onayı alana Ziraat Bankası 100.000 TL nakit para yatıracak - Son dönemde ekonomik olarak zorlu günler geçiren vatandaşlar çareyi bankaların kredi kampanyalarından aramaya başlamıştı. Ne yazık ki bankaların kredi faiz oranları da yükselirken nakit paraya ihtiyacı olanlara yine kapıyı Ziraat Bankası açıkladı.

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları büyük bir hızla yükselirken piyasada oluşan belirsizlik nedeni ile bankalardan kredi onayı almakta zorlaşmıştı. Pek çok banka kredi verirken müşterilerinden yüksek kredi notu ve aylık gelir belgesi talep ederken bankaların talepleri vatandaşı zorlamaya başlamıştı. Süreçte Ziraat Bankası müşterilerine ipotekli kredi paketinde başvuru kolaylığı sağladı. 

ZİRAAT BANKASI İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR, TAPUSU OLANLAR NASIL KOLAY KREDİ ÇEKEBİLİR?

Devlet bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası vatandaşın kara gün dostu olarak ucuz kredi paketleri ile nakit para desteği sağlamaya devam ediyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Yüksek tutarlı ihtiyaçlarınız için hemen ipotekli bireysel finansman kredimize başvurun, uzun vade olanakları sayesinde ödemelerinizde zorluk yaşamayın" ifadelerine yer verildi. Kredi paketinde verilecek olan nakit para desteğinin özellikleri ise şu şekilde açıklandı:

İpotek verilecek konutun ekspertiz değerinin %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır.

Kredi paketinden tüm tapu sahipleri ve tapu ipoteği gösterebilecek kişiler yararlanabilecek. Başvurusu onaylanan kişiler yüksek tutarlı nakit kredi çekebilecekler.

İlgili Haberler