Ziraat Bankası duyurdu! 4757'ye SMS gönder 3000 TL hesabına yatsın

Ziraat Bankası Bankkart'ı olanlar için yeni kampanyasını duyurdu. Şartları sağlayanların hesaplarına 3000 TL yatacak.
Ziraat Bankası duyurdu! 4757'ye SMS gönder 3000 TL hesabına yatsın

Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden harcarken kazan kampanyasını duyurdu. 30 Hazirana kadar yapılan o alışverişlerde 3000 TL Bankkart Lira hesabınıza yatırılacak. Peki bu kampanyanın detayları nelerdir? Nasıl katılım sağlanır? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kampanyaları ve harcayarak kazan kampanyaları yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan tüm kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.

Ziraat Bankası 4757'ye SMS göndererek kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerine 3000 TL Bankkart Lira hediye edeceğini internet sitesi üzerinden duyurdu. Bizde Ziraat Bankası tarafından sunulan bu kampanyanın detaylarını sizler için araştırdık  ve haberimizde yer verdik.

ZİRAAT BANKASI 3000 TL BANKKART LİRA HEDİYE VERİYOR

Ziraat Bankası Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile Kappatur'da tek seferde yapılacak olan 10 bin TL ve 14 bin 999 TL arasındaki peşin ya da taksitli alışverişlerde 1000 TL Banrkkat Lira hediye edecekken 15 bin TL ile 29 bin 999 Tl arasında yapılan peşin ya da taksitli alışverişlerde ise 1500 TL Bankkart Lira hediye edecek. 30 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise toplamda 3000 TL Bankkart Lira'yı hesabınıza yatıracak. Peki bu kampanyaya nasıl katılım sağlanır?

Kampanyadan yararlanmak için kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaklardır. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarnıdan yapılması gerekmektedir. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyaya 20 Mayıs ile 30 Haziran tarihleri arasında Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr web sitesi üzerinden ya da SMS ile katılım sağlayabilirsiniz. SMS ile katılım sağlamak için ise Bankada kayıtlı telefon numarası ile KAPPATUR yazıp 4757'ye SMS göndermeniz gerekmektedir. 

Kazanılan Bankkart Liralar ise 8 Temmuz tarihinde hesaplarınıza aktarılacaktır. 23 Temmuz tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlernide kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkat Liralar ise 24 Temmuz tarihnide geri alınacaktır. 

İlgili Haberler