Halkbank ve Ziraat Bankası hesabı olanlar kontrol edin! 81 ilde 500 TL PARA İADESİ otomatik olarak hesaplara geçti

Halk Bankası ve Ziraat Bankası hesabı olanlara duyuruldu! Hesaplara otomatik olarak 500 TL para iadesi geçti hemen bakın size de yatmış olabilir.
Halkbank ve Ziraat Bankası hesabı olanlar kontrol edin! 81 ilde 500 TL PARA İADESİ otomatik olarak hesaplara geçti

Halkbank ve Ziraat Bankası hesabı olanlar kontrol edin! 81 ilde 500 TL PARA İADESİ otomatik olarak hesaplara geçti - Kamu bankaları var güçleri ile ekonomide oluşan dalgalanmada vatandaşı rahatlatmak için çalışmalara devam ederken bir yandan da kamu hizmetleri sürüyor. 

2021 senesinde pandeminin ardından başlayan konut fiyatlarındaki yükseliş cepleri yakarken fiyatlar mülteci göçü ile daha da artmış, rekor üzerine rekor kırmaya devam etmişti. Yükselen konut fiyatları ev kiralarını da olumsuz etkilerken dar gelirli vatandaşlar için TOKİ bir kere daha devreye girmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile 2022 senesinde 100 bin sosyal konut projesi devreye girmiş, dar gelirli vatandaşlara kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunulmuştu. 

TOKİ BAŞVURU PARASI İADESİ SÜRÜYOR! HEMEN HESAPLARI KONTROL EDİN

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından başvurusu 2022 yılının Eylül ayında başlarken ilk kura çekimi de Kasım ayında start almıştı. Nisan ayı itibari ile sosyal konut, ilk evim arsa ve işyeri projelerinin tümünde kura çekimi tamamlanırken 81 il genelinde para iadesi süreci de tüm hızı ile sürüyor. 

HALKBANK TOKİ BAŞVURU PARASI İADESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

TOKİ'ye başvuru yapan kişilere Halkbank internet sitesi üzerinden de para iadesi yaparken bunun için HALKBANK TOKİ BAŞVURU İADE yazarak gelen ekranda yukarıda yer alan bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Bunun için ilk olarak TOKİ başvurusu sırasında verdiğiniz kimlik numarası ve telefon numaranızı girip devam tuşuna basın. İkinci ekranda cep telefonunuza gelen doğrulma kodunu girip hesap bilgilerinizi yazın. Başvuru sahibinin IBAN numarasını yazarak para iadenizi alın. 

Ziraat Bankası TOKİ başvuru parası iadesi hesabı olan kişilere otomatik olarak yapılırken diğer kişiler için ise başvuru ücreti dekontu ile para yatırılan şubeyi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. 

İlgili Haberler