Ziraat Bankası 30.000 TL peşinat aylık 4.576 TL taksitle bahçeli müstakil köy evi satıyor!

Bankadan satılık bahçeli müstakil köy evi ilanları Ziraat Bankası tarafından yayımlandı. Acele edin ilk teklifler bekleniyor.
Ziraat Bankası 30.000 TL peşinat aylık 4.576 TL taksitle bahçeli müstakil köy evi satıyor!

Ziraat Bankası 30.000 TL peşinat aylık 4.576 TL taksitle bahçeli müstakil köy evi satıyor! Yükselen konut fiyatları vatandaşın cebini yakmaya devam ederken ucuz ev sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak kamu bankaları devreye girdi. 

Bankadan satılık ev almak istiyorum diyen kişilere aradıkları fırsatı Ziraat Bankası sundu. Ziraat Bankası'ndan satılık gayrimenkul ilanları yayımlanırken özellikle de müstakil ev ilanları düşük fiyatları ile dikkat çekti. Söz konusu ilanlar için 120 ay vadeli konut kredisi çekilme imkanı da sunuluyor. Kredi çekerek ev alan kişiler taksitle ödeme imkanına kavuşmuş oluyorlar. 

ZİRAAT BANKASI'NDAN SATILIK GAYRİMENKULLER! MÜSTAKİL EV FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Bankadan ev sahibi olmak istiyorum diyen kişiler için Ziraat Bankası yeni fırsat ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında pek çok şehirde satılık daire, müstakil ev, bahçeli ev, köy evi, arsa, tarla, dükkan, depo gibi taşınmaz satışa çıktı. Söz konusu ilanların tümü Ziraat Bankası intengo com sitesi üzerinden yayımlandı. 

İlanlar kapsamında Giresun Bulancak ilçesinde yer alan 616 m2 büyüklüğe sahip olan bahçeli müstakil evin satış fiyatı 300 bin TL olarak duyuruldu. Bu ilana başvuru yapmak isteyen kişiler konut kredisi çekerek ev sahibi olmak istemeleri durumunda sadece 30 bin TL peşinat verecekler. 

Kalan 270 bin TL'lik bölüm için ise 120 ay vadeli konut kredisi çekmek isteyen kişilerin aylık taksit tutarı 4 bin 576 TL olarak gerçekleşecek. 

BANKADAN SATILIK GAYRİMENKUL, EV NASIL ALINIR, BAŞVURU NEREDEN YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "E-ihale ile satışına devam edilenlerde, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatın yatırılması ve Şubemizde doldurulacak Gayrimenkul Satış Şartnamesi’nin her sayfasının imzalanması sonrasında cep telefonunuza gelen şifre ile esatis ziraatbank com.tr sitesine girerek teklifin verilmesi gerekmektedir" denilerek başvuru yapmak isteyen kişilerin yapmaları gerekenler ifade edildi. 

İlgili Haberler