Ziraat Bankası 0.99 faizle 1.5 milyon TL konut kredisi hesaplama ekranı açıldı! Aylık taksit belli oldu

Ziraat Bankası kampanyaları kadar sunduğu kredilerdeki faiz oranları ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Konut fiyatlarının hızlı bir şekilde artması vatandaşları zorlarken, satışların durması fiyatların çekilmesine neden oldu. Kredi çekecekler dikkat!
Ziraat Bankası 0.99 faizle 1.5 milyon TL konut kredisi hesaplama ekranı açıldı! Aylık taksit belli oldu

Ziraat Bankası’ndan kredi çekecekler için hesaplama ekranı açıldı. 0.99 faizle 1.5 milyon TL konut kredisinde yapılan hesaplamada aylık ödeme miktarı belli oldu.

Ziraat Bankası ev almak isteyenlere farklı başlıklar altında konut kredisi sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar hükümetin çıkaracağı düşük faizli konut kredisinde detayları heyecanla beklerken, diğer yandan da kamu bankalarının sunacağı konut kredisi imkanlarını da araştırıyor.

ZİRAAT BANKASI 1.5 MİLYON TL KONUT KREDİSİ

Konut kredilerinde faiz oranları ortalama olarak 2’nin üzerinde seyrediyor. Bu durum geri ödeme miktarlarının ve aylık taksitin yüksek olmasına neden oluyor. Ziraat Bankası üzerinden yapılan 1.5 milyon TL konut kredisinin yüzde 0.99 faizle hesaplanması halinde 120 ayda aylık 21.416,72 TL tutarında ödeme yapılabileceği görüldü. Yıllık maliyet oranın yüzde 12.8258 olduğu aktarıldı.

İşte o tablo:

ekran-goruntusu-2024-03-29-113142.png

Ziraat Bankası yayımladığı hesaplama tablosu için şu açıklamayı yaptı:

“Hesap makineleri sadece bilgi amaçlı hazırlanmıştır. Hesap makinesi ile yapılan işlemler bağlayıcı bir fiyat içermemektedir. T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin kredi faiz oranlarını değiştirme hakkı saklıdır”

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Bankanın resmi web sitesi üzerinden inceleme yapıldığında konut kredisi farklı seçeneklerle müşterilere sunuluyor. İşte güncel Ziraat Bankası konut kredileri:

Konut Kredisi Ürün Paketi: 2 milyon TL ve üzeri

Konut Kredisi Ürün Paketi: 500 bin TL’ye kadar

Konut Kredisi Ürün Paketi: 500 bin TL – 2 milyon TL arası

Yeşil Ev Konut Kredisi: 2 milyon TL ve üzeri

Yeşil Ev Konut Kredisi: 500 bin TL’ye kadar

Yeşil Ev konut Kredisi: 500 bin TL ve 2 milyon TL arası