100 bin TL kredi 60 ay vade! Ziraat Bankası 1.166 TL taksitle musluğu açtı

Kredi çekmek istiyorum diyen kişilere Ziraat Bankası tarafından beklenen müjde geldi. 100 bin TL kredi için aylık taksit tutarı açıklandı...
100 bin TL kredi 60 ay vade! Ziraat Bankası 1.166 TL taksitle musluğu açtı

100 bin TL kredi 60 ay vade! Ziraat Bankası 1.166 TL taksitle musluğu açtı - Bankaların kredi faiz oranları büyük bir hızla yükselmeye devam ederken yaşanan yükseliş nedeniyle vatandaş kredi çekemez hale gelmişti. Devreye süreçte bir kere daha Ziraat Bankası girdi.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada ortak konut kredisi verileceği ifade edildi. Krediden yararlanmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak banka 5 kişiye kadar ortak kredi kullanılmasına olanak sağlıyor. Böylelikle kişinin ödeyeceği aylık taksit tutarı bölündüğü için çok daha uygun bir hale geliyor.

ZİRAAT BANKASI ORTAK KONUT KREDİSİ NEDİR, NASIL ÇEKİLİR?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilerine yönelik olarak yapmış olduğu açıklamasında "Ortak Konut Kredimize hemen başvurun, birden çok kişinin gelir beyanıyla yüksek tutarlarda taksitleri kolayca ödeme imkânlarından yararlanın.

Düzenli geliri bulunan en az 2, en fazla 5 kişinin bir araya gelerek konut alımları kredilendirilebilmektedir. Ortaklardan biri, birkaçı ya da tümüne kullandırılabilmektedir.

Kredi tutarı, satın alınacak konutun SPK lisanslı ekspertiz firmalarınca düzenlenen ekspertiz raporundaki değeri üzerinden, BDDK tarafından belirlenen azami kredi tutarlarına/oranlarına göre belirlenmektedir.

Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Şubelerimizce gerekli görülmesi hâlinde ek teminat istenebilir. Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası ürünlerini sunmaktadır." denilnerek kredinin özelliklerini duyurdu.

kredi-noayi.jpg

ZİRAAT BANKASI 100 BİN TL KREDİ HESAPLAMA TABLOSU! 60 AY VADELİ KREDİ KAÇ TL TAKSİTLE ÖDENİR?

Düşük tutarlı ve kısa vadeli nakit para ihtiyacı olanlar için kredinin aylık taksit tutarı 4 bin 665 TL olarak gerçekleşirken kredinin ortak çekilmesi durumunda ise aylık taksit tutarı 4 kişiye bölünmesi durumunda 1.166 TL olarak gerçekleşecek.