Yeni indirim ona geldi! Markete çıkmadan mutlaka bakın ŞOK A101 BİM Migros en ucuz 30'lu yumurta fiyatı artık onlarda

Ramazan ayında kullanımı artan özelikle de sahur sofralarının vazgeçilmezi haline gelen yumurta fiyatları için yeni indirim kararı açıklandı.
Yeni indirim ona geldi! Markete çıkmadan mutlaka bakın ŞOK A101 BİM Migros en ucuz 30'lu yumurta fiyatı artık onlarda

Yeni indirim ona geldi! ŞOK A101 BİM Migros en ucuz 30'lu yumurta artık onlarda - Son dönemde gelen zamlar nedeni ile vatandaşı zora sokan yumurta fiyatları için beklenen indirim haberi duyuruldu. Zincir marketler 30'lu yumurta kolisi fiyatları için beklenen indirim kararını duyurdu. 

Yumurtaya indirim karaları peş peşe açıklanırken özellikle de tok tuttuğu ve yüksek protein kaynağı olduğu için sahur sofralarının vazgeçilmezi haline gelmesi nedeni ile tüketimi Ramazan'da artan yumurtanın fiyatına gelen güncelleme memnuniyet yarattı. Güncel yumurta fiyatları belli oldu. 

ŞOK 30'LU YUMURTA FİYATI NE KADAR, YUMURTANIN KOLİSİ KAÇ TL OLDU?

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan ŞOK marketler Nisan ayına yeni indirimler ile başlarken 30'lu yumurtanın koli fiyatı da açıklandı. Anadolu Çiftliği M Yumurta 30'lu fiyatı 76.50 TL olarak güncellenirken, Anadolu Çiftliği L Yumurta 15'li satış fiyatı ise 43.50 TL oldu. A sınıfı Anadolu Çiftliği Gezen Tavuk Yumurta M 10'lu satış fiyatı ise 41 TL olarak açıklandı. 

CARREFOUR 30'LU YUMURTA FİYATI NE KADAR, YUMURTANIN KOLİSİ KAÇ TL OLDU?

Alışveriş yaparken tercihini Carrefour'dan yana kullanmak isteyen kişilere yönelik olarak belirlenen yumurta fiyatları da belli oldu. Carrefour Yumurta 30'lu M Boy satış fiyatı 76.50 TL olurken, Carrefour Gezen Tavuk Yumurtası 10 Adet M boy satış fiyatı ise 46,90 TL olarak açıklandı. Carrefour Gezen Tavuk Yumurtası 15'li M Boy satış fiyatı 69.50 TL olarak uygulanmaya başlanırken Carrefour Omega 3 Yumurta 10 Adet M Boy satış fiyatı ise 41 TL oldu. 

A101 VE BİM YUMURTA FİYATI 2023!

Zincir marketler arasında yer alan A101 marketlerde ne yazık ki güncel fiyat bilgisine internet sitesinde yer verilmezken BİM marketlerde ise 30'lu yumurta kolisi satış fiyatı 67.50 TL olarak açıklandı. 

MİGROS YUMURTA FİYATLARI! 30'LU KOLİ YUMURTA FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Yumurtanın kolisi için Migros markette açıklanan satış fiyatı da belli oldu. Güres M - Orta Boy Yumurta 30'lu ( 53 - 62 G) satış fiyatı 76.50 TL olarak açıklanırken, Yumurtacım 30'lu L Erkek Yumurta (63-72 G) satış fiyatı ise 89.25 TL oldu. 

İlgili Haberler