Arkadaşı olan yaşadı! Yapı Kredi Bankası sadece o basit işleme 200 TL para hediye edecek

Yapı Kredi Bankası Word Mobil kampanyası ile arkadaşı olanlara 200 TL kazanma imkanı sundu.
Arkadaşı olan yaşadı! Yapı Kredi Bankası sadece o basit işleme 200 TL para hediye edecek

Arkadaşı olan yaşadı! Yapı Kredi Bankası sadece o basit işleme 200 TL para hediye edecek - Türkiye'nin en köklü ve büyük bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını açıkladı. 

Mayıs ayına özel yeni fırsatlar açıklamaya devam eden banka "World Mobil’i arkadaşlarınızla tanıştırın, toplamda 200’er TL Worldpuan kazanın" sloganı ile duyurduğu kampanyada hem arkadaşını davet eden kişilere hem de Worl Mobil uygulamasına giriş yapanlara 200 TL para kazanma imkanı sundu. 

WORLD MOBİL UYGULAMASINA GİRİŞ YAPANLARA 200 TL WORLDPUAN HEDİYE EDİLECEK! 

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada "8 Mayıs-11 Haziran 2023 tarihleri arasında arkadaşlarınızı World Mobil’e davet edin, World Mobil’li yaptığınız her arkadaşınız için 20 TL, toplam 200 TL Worldpuan kazanın! Üstelik World Mobil’li yaptığınız arkadaşınıza özel kampanya da World Mobil’den!" denilerek kampanya için son başvuru tarihi 11 Haziran 2023 olarak duyuruldu. 

Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Arkadaşlarınızı World Mobil ile tanıştırarak toplam 200 TL Worldpuan kazanmak için Profilim>Davetlerim>Arkadaşımı Davet Et menüsündeki linki arkadaşınızla paylaşabilir, kampanya detaylarına Arkadaşımı Davet Et menüsünden ulaşabilirsiniz.

Arkadaşımı Davet Et menüsü üzerinden davet edilen kişi World Mobil’e daha önce hiç giriş yapmamış veya son 1 senedir giriş yapmamış ise davet linkine tıklayarak uygulamayı indirip giriş yaptığında kendisine World Mobil’de toplam 200 TL Worldpuan kazanımlı kampanya tanımlanacaktır.

Bu şartları taşıyan kişiler 200 TL world para puan hediyesi kazanacaklar. 

İlgili Haberler