Yakınınızı Yapı Kredi'ye davet edin hem siz hem yakınınız 300 TL kazansın! Üstelik davet sınırı yok

Yapı Kredi bankası internet sitesi üzerinden nisan ayı kampanyasını duyurdu. Buna göre bir yakınınızı Yapı Kredi'ye davet edin hem siz hem de yakınınız 300 TL puan kazanma fırsatı yakalayın.
Yakınınızı Yapı Kredi'ye davet edin hem siz hem yakınınız 300 TL kazansın! Üstelik davet sınırı yok

Yapı Kredi bankası internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre bir yakınını banka müşterisi olmaya davet ederek hem davet ettiğiniz kişiye kazandırın hem de siz kazanın. Peki kampanyanın detayları neler? 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar ise banka kampanyalarını yakından takip etmeye başladı. Hiçbir kampanyayı kaçırmak istemeyen vatandaşlar banka kampanyalarını takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak banka kampanyalarını yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede kampanya detaylarını sunuyoruz. YapıKredi bankası yeni kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. Peki kampanyanın detayları neler?

KAMPANYANIN DETAYLARI

Söz konusu kampanya 14 Nisan tarihinde başlamış olmakla birlikte son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2023 tarihi olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında bir yakınınızı Yapı Kredi'ye davet edin ve yüzlerce puan kazanma fırsatı yakalayın. 

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olan her yakınınız için 50 TL puan kazanma fırsatı sunulmaktadır. YapıKredi'den işlem gerçekleştirilirken her yakınınıza ek olarak 250 TL puan daha kazanın. İstediğiniz kadar kişiyi davet edebilirsiniz. Kampanyaya katılım sağlamak için bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredili Ol butonuna tıklayarak YapıKredi Mobil uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz. 

Yapı Kredi Mobil'den size özel referans kodu ile müşteri olduktan sonra 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 250 TL'lik harcama yapmış ya da en az bir faturasına otomatik ödeme talimatı vermiş olmanız gekermektedir. Bu talimat ile faturanın ise ödenmesi gerekmektedir. Her yakınınız için hem size hem de yakınınıza 250 TL ek puan tanımlanacak ve toplamda 300 TL puan kazanımı sağlanacaktır. 

İlgili Haberler