Fatura ödeyenlere duyuruldu! Nakit yerine kredi kartı ile ödeyenlere 170 TL para iadesi yapılacak

Bankaların otomatik ödeme talimatı kampanyası tüm hızı ile devam ederken Yapı Kredi Bankası World Kredi Kartı kampanyası ile beklenen duyuru yapıldı!
Fatura ödeyenlere duyuruldu! Nakit yerine kredi kartı ile ödeyenlere 170 TL para iadesi yapılacak

Fatura ödeyenlere duyuruldu! Nakit yerine kredi kartı ile ödeyenlere 170 TL para iadesi yapılacak - Fatura ödeyen milyonlarca kişiye Yapı Kredi Bankası yeni kampanyasını duyurdu. 

Türkiye'nin en büyük bankası olmasının yanı sıra aynı zamanda en çok kullanıcı sayısına sahip olan kredi kartı platformları arasında yer alan World Kredi Kartı tarafından düzenlenen kampanya ile fatura ödeyen kişilere para iadesi imkanı doğdu. 

KREDİ KARTI OLANLARA DUYURULDU! OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI NEDİR?

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda "11 Nisan - 10 Mayıs 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, yeni 2 otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni otomatik fatura talimatı için 80 TL, 6 yeni otomatik ödeme talimatı için 150 TL değerinde Worldpuan kazanın! Üstelik kredi kartınızdan verdiğiniz yeni 6 talimat için ekstra 20 TL, toplamda 170 TL puan kazanın" ifadelerine yer verilerek 170 liralık para iadesi imkanı açıklandı. 

Kampanya koşulları ise şöyle: 

11 Nisan – 10 Mayıs 2023 tarihleri arasında, müşterilerimizin verecekleri; 2 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 30 TL, 4 yeni talimat için 80 TL, 6 yeni talimat için 150 TL, Kredi kartından verecekleri 6 yeni talimat ekstra 20 TL toplamda 170 TL değerinde Worldpuan kazanabileceklerdir.

Kampanyaya katılım için; TALIMAT yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. kimlik numarasının 4470'e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.

Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.

Kampanya, sadece yeni tanımlayacağınız fatura ve HGS talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.

Kampanya boyunca verilen her talimat için 11 Nisan - 10 Haziran 2023 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.

Kampanya boyunca verilen her talimat için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 15 Haziran 2023 tarihinde kredi kartınıza veya banka kartınıza yansıtılacaktır. Puanları yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.

Kampanyaya katılım sağlayarak fatura ödemesi yapan kişiler toplamda 170 TL'ye kadar para puan kazanma imkanı elde edecekler. 

İlgili Haberler