Volkswagen Polo 2023 Nisan ayı güncel fiyat listesi yayımlandı!

Volkswagen Polo 2023 Nisan ayı güncel fiyat listesi yayımlandı. Bakın hangi versiyonu ne kadar fiyattan satışa sunuldu.
Volkswagen Polo 2023 Nisan ayı güncel fiyat listesi yayımlandı!

Türkiye'de en çok satılan otomobil markalarından biri olan Volkswagen Polo Nisan ayının girmesiyle birlikte fiyatlarını güncelledi. Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan zamlardan nasibini alan bir sektörde otomotiv sektörü oldu. Öyle ki sıfır araç modellerine her ay yüzde 5 ve üzerinde zam yapılıyor. Peki Volkswagen Polo 2023 Nisan ayı güncel fiyat listesi nasıl? Fiyatlar ne kadar arttı? İşte güncel fiyat.

Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar güncel araba fiyatlarını yakından takip ediyor. Fiyatlar güncellendikçe bizde Uşak Gündem olarak otomobil markalarının internet sitelire üzerinden güncel fiyatlara ulaşarak sizlere ulaştırıyoruz. İşte Volkswagen Polo 2023 güncel fiyat listesi.

VOLKSWAGEN POLO 2023 NİSAN AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ 

Polo 1.0 80 PS ManuelI mpression versiyonunun fiyatı 545.800 TL'dir. 

Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life versiyonunun fiyatı ise 640,800 TL'dir. 

Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life versiyonunun nisan ayı fiyatı 691,600 TL'dir. 

Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style versiyonunun fiyatı ise 798,100 TL'den satışa sunulmuştur. 

Her ay yenilenen otomobil fiyatlarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için aylık olarak güncellenen fiyat listelerini yakından takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Ayrıca otomobil markaları tarafından sunulan kampanyalı fiyatlardan da haberdar olmak için bizi takip edin. 

İlgili Haberler