Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Volkswagen Taigo satış fiyatını güncelledi

Sıfır araç satın alacakların yakından takip ettiği araba fiyatları güncellendikçe sizler için Uşak Gündem haber sitemiz üzerinden duyuruyoruz. İşte Volkswagen Taigo güncel fiyat listesi
Otomobil alacaklar bakmadan geçmeyin! Volkswagen Taigo satış fiyatını güncelledi

Sıfır araç satın alacak vatandaşların dikkatine. Volkwagen Taigo modelinin fiyatını güncelledi. Son dönemlerde dünyada ve Türkiye'de yaşanan  olumsuz olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam yapıldı. Yapılan zamlardan otomobil sektörüde en çok etkilenen sektörlerden biri oldu. Sıfır araçların neredeyse her modelinde her ay fiyat artışı yaşanıyor. Araba markaları ise internet sitesi üzerinden her ay fiyatlarını güncellemeye devam ediyor. Hal böyle olunca sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar otomobil fiyatlarını yakından takip ediyor.

Gelecek ay fiyatların daha da artacağını bilen vatandaşlar ay sonunu beklemeden araba satın almak için araştırma yapıyorlar. Bizde Uşak Gündem haber sitesi olarak sizler için araştırma yaparak güncellenen fiyatları sizlere sunuyoruz. Volkswagen Taigo Mart ayı fiyatlarını güncelledi. Yapılan zamlar ile en düşük versiyonunun fiyatının ise 766 bin TL'den başladığı öğrenildi. Peki Volkswagen Taigo tüm versiyonlarının fiyatı ne kadar? İşte Volkswagen Taigo 2023 Mart ayı güncel fiyat listesi.

VOLKSWAGEN TAİGO 2023 MART AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

1.0 TSI 95 PS Manuel Life Mart ayı güncel fiyatı 766 bin TL'den satışa sunulmuştur.

1.0 TSI 110 PS DSG Life  Mart ayı fiyatı ise 872 bin 500 TL'dir. 

1.0 TSI 110 PS DSG Style  Mar ayı güncel fiyatı Fiyatı 982 bin 400 TL'den satılmaktadır.

1.0 TSI 110 PS DSG R-Line Mar ayı güncel fiyatı 1,025,000 TL'den satılmaktadır. 

1.5 TSI 150 PS DSG Style Mart ayı güncel fiyatı 1,047,000 TL'den satışa sunulmuştur.

1.5 TSI 150 PS DSG R-Line Mart ayı güncel fiyatı ise 1,120,100 TL'den satılmaktadır. 

Otomobil markalarının güncel fiyat listelerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalabilirsiniz. Sizler için en güncel bilgileri araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. 

İlgili Haberler