Türkiye'de en çok tercih edilen SUV araç Skoda Kamiq o fiyattan satışta

Ülkemizde en çok tercih edilen ve uygun fiyatlı olarak sayılabilecek SUV aracı olan Skoda Kamiq mayıs ayı fiyatları güncellendi.
Türkiye'de en çok tercih edilen SUV araç Skoda Kamiq o fiyattan satışta

Türkiye'de satışa sunulan ve en çok tercih edilen SUV aracı belli oldu. Türkiye'deki fiyatı ile dikkat çeken SUV araç Skoda Kamiq mayıs ayı fiyat listesi sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Skoda Kamiq mayı ayı güncel fiyat listesi ne durumda? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan otomobil sektörü de kötü şekilde etkilendi. Otomobil markaları her ay yüzde 5 ve üzeri zam yaparak güncel fiyatlarını internet siteleri üzerinden yayınlamaya devam ediyorlar. Peki Türkiye'de en çok tercih edilen Skoda Kamiq'in fiyatı ne kadardır? İşte detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

SKODA KAMİQ MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

Skoda Kamiq Türkiye'de en çok tercih edilen SUV araçları arasında yer almaştır. Türkiye satış fiyatı ise mayıs ayında 874 bin 900 TL'den başlıyor. 1.0 litrelik motor ve 110 beygir gücü üreterek güçlü bir sürüş sunuyor. İşte Skoda Kamiq mayıs ayı fiyat listesi;

Elite 1.0 TSI 110 PS DSG aracın fiyatı 874.900 TL'dir. 

Elite 1.5 TSI ACT 150 PS DSG versiyonunun güncel fiyatı ise 944.400 TL'dir. 

Premium 1.0 TSI 110 PS DSG aracının güncel fiyatı 989.900 TL olarak belirlenmiştir. 

Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG güncel fiyatı ise 1.059.400 TL olarak listelerdeki yerini almıştır.

Sıfır araç satın almak istiyorsanız ve güncel fiyatlardan anındah haberdar almak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için bankalar tarafından sunulan ve her ay güncellenen listelerli yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler