Sıfır araç alacaklar bu fiyat kaçmaz! Skoda Scala o fiyattan satışa çıktı

Scoda Scala mayıs ayına özel o fiyattan satışa çıktı. Sıfır araç alacaklar mutlaka bir göz atın.
Sıfır araç alacaklar bu fiyat kaçmaz! Skoda Scala o fiyattan satışa çıktı

Sıfır araç alacakların dikkatine. Skoda Scala bu fiyata kaçmaz. Sıfır araç almak istiyorsanız mutlaka güncel fiyatlarını inceleyin. İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan otomotiv sektörü de kötü derecede etkilendi. Otomobil fiyatları her ay yüzde 5 ve üzeri artıyor. Markalar ise her ay en az bir kere fiyatları güncelliyorlar.

Hal böyle olunca ikinci el satın almak isteyen  vatandaşlar da bu tarz haberleri yakından takip ediyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak otomobil markalarının yayınlamış oldukları güncel fiyat listelerini yakından takip ederken sunulan kampanyalı fiyatları da takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Skoda Scala mayıs ayı güncel fiyatları ne kadar? İşte detaylar. 

SKOCA SCALA MAYIS AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Güvenlik konusunda oldukça iddialı olan Skoda Scala aktif güvenlik sistemleri arasında şerit takip asistanı bulunmaktadır. Bunun yanında acil fren asistanı da vardır. Bu gibi  özellikler vatandaşlara sürüş güvenliği sağlamaktadır. Peki Skoca Scala'nın 2023 Mayıs ayı güncel fiyat listesi ne durumda? İşte son fiyat listesi;

1.0 TSI 110 PS DSG Comfort mayıs ayı fiyatı 799 bin 400 TL'dir. 

1.0 TSI 110 PS DSG Elite mayıs ayı fiyatı ise 849 bin 400 TL'dir. 

1.0 TSI 110 PS DSG Premium mayıs ayı fiyatı 959 bin 400 TL'dir. 

1.5 TSI ACT 150 PS DSG Premium mayı ayı güncel fiyatı 1 milyon 28 bin 900 TL'dir. 

Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için sıfır araçların aylık olarak yayınlamış oldukları güncel fiyatları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürüde sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler