TOKİ arsa kura çekim tarihleri ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kura çekim tarihlerinin ne zaman yapılacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.
TOKİ arsa kura çekim tarihleri ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kura çekim tarihleri ne zaman açıklanacak?: Bu yıl 10 Ekim tarihinde başlayan TOKİ arsa başvuruları 15 Kasım tarihinde sona ermişti. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından TOKİ kura çekim tarihleri ileri bir tarihe ertelendi. İlk Evim İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa başvurusunda bulunan vatandaşlar bu başvuruların ne zaman sonuçlacağı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut kampanyası olan İlk Evim İlk İş Yerim, İlk Evim Arsa kampanyaları Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde gerçekleşen depremler sonucunda ileri bir tarihe ertelendi. Söz konusu kampanyalara başvuran vatandaşlar TOKİ arsa kura sonuçlarının açıklanması için oluşturulan takvim ile ilgili araştırmalara başladılar. Peki TOKİ arsa kura çekimleri hangi tarihte gerçekleşecek?

Türkiye'yi derinden sarsan depremlerin yaraları henüz sarılmamışken TOKİ arsa kura çekim tarihleri ile ilgili yalnızca ileri bir tarihte çekileceği bilgisi yetkililer tarafından kamuoyuna duyuruldu. Depremden dolayı çoğu işlem bu şekilde ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ ARSA KURA ÇEKİM TARİHLERİ 

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut kampanyası olan bu proje kapsamında Mart ayına kadar konut, iş yeri ve arsalar için çekilecek olan tüm kuraların etaplar halinde çekilmesinin ardından hak sahipleri açıklanacaktır. Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler sonrasında ise TOKİ kura sonuçlarının ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı. 

Söz konusu başvurular 10 Ekim tarihinde başlamıştı. 15 Kasım tarihinde ise sona erdi. TOKİ arsa kura çekimi tarihleri için henüz net bir açıklama yapılmadı. 

TOKİ arsa kura çekim tarihleri için açıklanacak olan takvimin en kısa sürede yayınlaması bekleniyor. Bu konuda açıklama yapılır yapılmaz haber içeriğimize eklenecektir. 

İlgili Haberler