TOKİ 855 konut için Nurdağı ve İslahiye'de çalışmalara başladı!

Bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan açıklama ile birlikte 855 konutun çalışmalara başlandığı öğrenildi.
TOKİ 855 konut için Nurdağı ve İslahiye'de çalışmalara başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan açıklama ile birlikte 7.7 ve 7.6 büyüklğünde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde enkaz kaldırma çalışmlarının yanı sıra yeni yapılacak olan konutlar için de çalışmalara başlandığı öğrenildi. Nurdağı ve İslahiye'de çalışmalara başlandığının öğrenilmesi ile birlikte konu ile ilgili gelişmeleri ve bilgilendirmeleri Bakan Kurum kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

TOKİ 855 KONUTA BAŞLANDI! 

Daha önce sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile ay sonuna kadar 14 bin konutun sözleşmelerinin hesaplanacağını ifade eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, vatandaşların bir an evvel sıcak yuvalarına kavuşmalarını istediğini dile getirmişti.

Yapılan açıklamalarda hasar tespit çalışmalarının da bir yandan devam ettiğini açıklayan Bakan Kurum, "Tüm çabamız, vatandaşlarımızı bir an önce evlerine kavuşturmak için. Sözleşmelerini imzaladığımız, zemin etüt çalışmaları tamamlanmış alanlarda hemen işe koyuluyoruz! TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk." şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte daha önce de söz verildiği gibi çalışmalara başlandığı öğrenilmiş oldu. 

İlgili Haberler