TOGG ön sipariş ekranı ile nasıl sipariş verilir, başvuru nasıl yapılır?

Yerli ve milli otomobil TOGG için ön sipariş sürecinin başladığı duyuruldu. TOGG sahibi olmak isteyenler uygulama üzerinden nasıl sipariş verileceğine ilişkin sorularına yanıt aramaya başladı.
TOGG ön sipariş ekranı ile nasıl sipariş verilir, başvuru nasıl yapılır?

TOGG ön sipariş ekranı ile nasıl sipariş verilir, başvuru nasıl yapılır? - Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un yollara çıkmasına sayılı günler kala ön sipariş sürecinin başladığı bildirildi. TOGG ön sipariş başvuru ekranı ile ilgili detaylar duyurulmaya devam ederken elektrikli otomobilin T10X modeli için ön siparişlerin alınmaya başlandı. Ön sipariş başvurularının tamamlanmasının ardından çekilişle belirlenecek olan ön siparişlerde 60 bin TL ön ödeme yapılması şartı aranacak. TOGG sahibi olmak isteyenler ise ''TOGG ön sipariş nasıl verilir, sipariş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?'' sorusuna yanıt arıyor. 

TOGG MODELLERİNDE FİYATLAR NEDİR?

TOGG'un fiyatının belli olmasının ardından başvuru tarihleri merak konusu oldu. TOGG için ön sipariş süreci başlarken başvuru yapmak isteyenler detaylara ilişkin bilgi sahibi olmak istiyor. Kamu bankalarının özel düşük maliyetli finansman sağlayacağı açıklanan TOGG T10X modeli 953 bin liradan satışa sunulacak. TOGG'un diğer modellerinde ise fiyatlar şu şekildew sıralandı;

TOGG V1 RWD Standart Menzil 953 bin lira

TOGG V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin lira

TOGG V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin liradan satışa sunulacak.

TOGG ÖN SİPARİŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 

16 Mart tarihinde ön başvuru süreci başlayan TOGG T10X modeli için 27 Mart tarihi de son başvuru tarihi olarak belirlendi. Trumore dijital platformu ve TOGG'un resmi internet  sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan TOGG'un  T10X modeli için ''togg.com.tr'' ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş süreci tamamlanacak. App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indirerek ya da  Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin liralık ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. 28 Mart  noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle de ön sipariş sahipleri belirlenecek. 

TOGG UYGULAMASI ASIL İNDİRİLİR?

Trumore mobil uygulamasını akıllı cep telefonalrına indirmek isteyen vatandaşlar, Apple Store ya da Google Play'den indirilebilir. Trumore uygulamasını IOS işletim sistemli akıllı cep telefonu kullananlar Apple Store'a, Android tabanlı telefon kullananlar GoogleStore'dan yükleyebilir. 

İlgili Haberler