İş Bankası müşterisi olanlar dikkat! Banka ŞOK market alışverişlerinde indirim yapıyor

İş Bankası yeni market alışverişi indirimini duyurdu. Buna göre ŞOK marketlerden yapılan alışverişlerde 40 TL indirim yapılacağı açıklandı.
İş Bankası müşterisi olanlar dikkat! Banka ŞOK market alışverişlerinde indirim yapıyor

İş Bankası internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 11 Mart tarihinden 10 Nisan tarihine kadar yapılacak olan ŞOK market alışverişlerinde 40 TL indirim yapılacak. Peki bu kampanyaya nasıl başvuru yapılır? Şartları nelerdir? Tüm bu detaylar İş Bankası internet sitesi üzerinden duyuruldu. İşte bankanın sunmuş olduğu bu kampanyanın detayları ve şartları.

İŞ BANKASI ŞOK MARKET ALIŞVERİŞİ İNDİRİMİNİN DETAYLARI

İş Bankası internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kampanyasına göre Maximum Mobil üzerinden ya da İşCep üzerinden ŞOK market kamanyasına katılım sağlamak gerekiyor. 11 Mart ve 10 Nisan 2023 tarihleri arasında Maximum Kartı ile ŞOK marketlerden tek seferde 400 TL ve üzeri alışveriş yapmanız dahilinde 40 TL indirim yapılacaktır. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

İş Bankası tarafından duyurulan bu kampanyaya katılım sağlamak için Maximum Mobil üzerinden ya da İşCep üzerinden Kampanyalar bölümüne gelerek burada ilgili kampanyanın seçilmesi ve ardından KATIL butonunun seçilmesi yeterli olacaktır. Katılım sağlandıktan sonra kampanya dönemi içerisinde istediğiniz zaman alışverişinizi ŞOK marketlerden yapabileceksiniz. 

KAMPANYA DAHİLİNDEKİ KARTLAR

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişler, Şok mağazaları ile CepteŞok mobil uygulaması veya web sitesinden yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhil sayılmaktadır. 

Sizde bu tarz banka kampanyalarından faydalanmak istiyorsanız Uşak Güdem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler