ŞOK kampanya! ŞOK'tan 40 TL'lik alışveriş yapanlara 40 TL'lik benzin motorin LPG bedava

Bugün gelen motorin zammı ile fiyatı 45 lirayı aşan akaryakıt fiyatları cepleri yakarken ŞOK market yeni kampanyasını duyurdu. 40 TL'lik alışveriş yapanlara OPET 'ten bedava akaryakıt sürprizi!
ŞOK kampanya! ŞOK'tan 40 TL'lik alışveriş yapanlara 40 TL'lik benzin motorin LPG bedava

ŞOK kampanya! ŞOK'tan 40 TL'lik alışveriş yapanlara 40 TL'lik benzin motorin LPG bedava - Bugün yapılan son zammın ardından motorine tek kalemde 2,5 liralık zam gelmiş, motorinin litre fiyatı tarihinde ilk kez 45 lirayı aşarak büyük bir rekor kırmıştı.

Gelen zamlar vatandaşların cebini zorlarken ne yazık ki motorin zammının toplu ulaşımdan gıda fiyatlarına kadar pekç çok ürün ve hizmette zamlara neden olacağı ifade edilmişti. Akaryakıt fiyatlarının rekora koşmasının ardından vatandaşlar akaryakıt kampanyalarını daha da yakın takip altına almışlardı. Bu kampanyalardan birini de ŞOK Market açıkladı.

ŞOK MARKET VE OPET'TEN DEV KAMPANYA! 40 TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPANLARA 40 TL AKARYAKIT BEDAVA...

ŞOK marketler tarafından yapılan açıklamada "Fiş, fatura, e-arşiv fatura üzerinde tek seferde 40 TL ve katları Ülker Sakız & Şekerleme ürünleri alımına 40 TL değerinde Opet Yakıt Puan veya Sodexo Dijital Hediye Çeki! Kazanılan ödüllerin hesabınıza tanımlanması için; "Uygulama - Ödüllerim" kısmından ödül seçiminin kampanya bitiş tarihinden sonra 15 gün içinde yapılması gerekmektedir. Bu süre içerisinde ödül seçimi yapmayan tüketicilerin hakları uygulama içinden silinecektir" denilerek başvuru yapan kişilere bedava akaryakıt verileceği ilan edildi.

kampanya.jpg

Kampanya koşulları ise şu şekilde açıklandı:

Tüketicilerin, bu koşulların herhangi birine veya sürelere uymaması, eksik bilgi ve belge ibraz etmesi halinde yapılan başvuru geçersiz sayılır.

Kampanyaya katılım için Çek Kazan uygulamasına kamera izinlerini vermiş olması gerekmektedir.

Uygulamada bulunan market harita özelliği sadece bilgi amaçlıdır. Kampanya ödülü kazanılması kampanya satış noktaları adı ve ticari unvanları eşleşmesi ile mümkün olmaktadır.

Satış fişi kopyası, bilgi fişi, sevk irsaliyesi, sipariş fişi, sipariş formu ve benzeri mali değeri olmayan belgeler ile kampanyaya katılım yapılamaz. Katılım yapılsa dahi ödül kazanılamaz, sehven tanımlanmış ödül, hediye çeki, çekiliş hakkı iptal edilecektir.

Bu şartları yerine getiren kişiler tek seferde 40 liralık alışveriş yapmış olmaları şartı ile OPET üzerinden yapacakları akaryakıt alışverişi için 40 TL hediye akaryakıt alımında bulunabilecekler.