Sıfır araç alacakların dikkatine! Volkswagen en ucuz aracını o fiyattan satışa çıkardı

Sıfır araç satın almak isteyenler Volkswagen uygun fiyatlı aracını satışa çıkardı. İşte Volkswagen mayıs ayı güncel fiyat listesi.
Sıfır araç alacakların dikkatine! Volkswagen en ucuz aracını o fiyattan satışa çıkardı

Sıfır araç alacaklar güncel araç fiyatlarını yakından takip ediyor. Yayımlanan listelere her ay yüzde 5 ve üzeri zam yapılıyor. Yapılan bu zamların ardından her ay otomobil markaları internet siteleri üzerinden güncel liste yayımlanıyor. Peki Volkswagen mayıs ayı güncel fiyatları ne kadar? Geçen aya göre ne kadar zam gelmiş? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve sektörde zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan otomotiv sektörü de kötü derecede etkilendi. Otomobil fiyatları her ay yüzde 5'in üzerinden zamlandı. Sıfır araç satın alacak olan vatandaşlar ise otomobil fiyatlarını yakından takip ediyor ve bir sonraki ay yine zamlanmadan araba satın almak istiyor. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için otomobil markalarının yayınlamış oldukları araba fiyatlarını yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte Volkswagen 2023 Mayıs ayı güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 

VOLKSWAGEN MAYIS AYI EN UYGUN FİYATLI ARACI POLO OLDU

Volkswagen tarafından yayımlanan mayıs ayı güncel fiyatlarına göre en uygun fiyatlı aracı Polo oldu. Polo mayıs ayı güncel fiyatı 637 bin TL oldu. Nisan ayında ise 559 bin 400 TL'den 606  bin 800 TL'ye yükselmiştir. İşte Volkswagen Polo güncel fiyatlar listesi haberimizin devamında yer alıyor. 

Polo 1.0 80 PS Manuel Impression

Mayıs fiyatı 637.000 TL

Polo 1.0 TSI 95 PS Manuel Life

Mayıs fiyatı 706.500 TL

Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life

Mayıs fiyatı 762.500 TL

Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Style

Mayıs fiyatı 880.100 TL

Sıfır araçların aylık olarak değişen ve güncellenen fiyatlarından haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler