Nissan'dan kaçmaz mayıs ayı kampanyası! 40 bin lira nakit indirimle 0,99 faizli özel indirim herkesi araç sahibi yapacak!

Araç fiyatlarının artmaya başladığı dönemde sıfır araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar kampanya araştırmalarını sürdürüyor. Nissan firması tarafından duyurulan bir kampanya kapsamında yeni Qashqai E-Power modelinin kampanyalı ödeme seçenekleri ile satışa sunulacağı belirtildi.
Nissan'dan kaçmaz mayıs ayı kampanyası! 40 bin lira nakit indirimle 0,99 faizli özel indirim herkesi araç sahibi yapacak!

Nissan'dan kaçmaz mayıs ayı kampanyası! 40 bin lira nakit indirimle 0,99 faizli özel indirim herkesi araç sahibi yapacak! - 2022 yılında yaşanan çip krizi nedeniyle araç fiyatları hayli artmıştı. Artan araç fiyatlarına bir de kur farkı yansıtılınca aylık olarak fiyat artışları gündeme geldi. Vatandaşın 2023 yılında da cebini zorlamaya devam eden araç fiyatları mayıs ayında da artışını sürdürürken sıfır araç sahibi olmak ya da yatırım yapmak isteyenler araştırmalarına başladı.

NİSSAN'DAN DEV MAYIS AYI KAMPANYASI

Bir anönce otomobil almak isteyenler için Nissan firmasından özel bir kampanya teklifi geldi. Resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusu yayımlayan Nissan, 2023 model sıfır araç kampanyasını duyurdu. Nissan Qashqai E-Power modeli için açıklanan kampanya kapsamında vatandaşlara bir de bilgilendirme yaptı. Mayıs ayına özel kampanya duyuru yapan Nissan, Qashqai E-Power modeline sahip olmanın kolaylaşacağını bildirdi.  Bu çerçvede resmi internet sitesi üzerinden açıklamaay yer veren Nissan, ''Birbirinden konforlu ve etkileyici tasarıma sahip tüm Nissan binek, ticari ve SUV araçlar için size sunulan sıfır araç kampanyalarını hemen keşfedin. Dilediğiniz Nissan modeli için kampanya detaylarını inceleyin ve Nissan'ınıza sahip olun!'' ifadelerine yer verirken kampanyaya da pek çok modeli dahil ettiğini açıkladı.

40 BİN LİRA İNDİRİM YA DA 0,99 FAİZ SEÇENEĞİ SUNULDU

Güncel sıfır araç kampanyaları adıyla bir duyuru yayımlayan Nissan, ''MAYIS AYINDA NISSAN SAHİBİ OLMANIN YOLLARI'' adıyla duyuru yayımladı. Buna göre ''“Herkes için bir Nissan var” sloganından hareketle tasarlanan kişiselleştirilebilir kampanya seçenekleri, farklı alternatifler ile yeni bir Nissan sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Mayıs ayı kampanyası* kapsamında kredi teklifi ve takas desteği seçenekleri bir arada sunuluyor. Ayrıca maksimum kredi ve maksimum takas alternatifleri de tek başına değerlendirilebiliyor.'' denildi. 

Nissan yetkili satıcılarında geçerli olan kampanyanın Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerini kapsadığı belirtilirken kampanyanın da mayıs ayı için geçerli olduğu hatırlatıldı. Bu yazımızda Nissan Qashqai E-Power modeli için geçerli olan kampayayı ele alırken firma bu araç için 40 bin liralık nakit alım indirimi yapacağını belirtti. 240 bin lira 12 Ay  yüzde 0,99 faiz  ya da 40 bin liralık indirim seçeneği sunana firma detaylar için bayilerin ziyaret edilmesini istedi. 

Nissan firmasının sunduğu kredi fırsatından yararlanmak için bayinin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler