Dacia Spring Türkiye'ye geliyor! İşte tarihi ve fiyatı

Dacia Spring Türkiye'ye o tarihte geliyor. İşte fiyatı ve özellikleri
Dacia Spring Türkiye'ye geliyor! İşte tarihi ve fiyatı

Dacia'nın yeni otomobili Türkiye'ye geliyor. Çok yönlü 4 koltuklu şehir otomobili Spring Electric uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekti. Peki Türkiye'ye ne zaman geliyor? Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Belli mi? İşte detaylar.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında otomotiv sektörüne de fiyat artışları yaşandı. Ayrıca son birkaç yıldır elektrikli otomobillere de rağbet artmaya başladı. Hal böyle olunca vatandaşlar hem uygun hem de elektrikli araç modellerini araştırmaya başladı.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için uygun fiyatlı elektrikli otomobil haberlerini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

DACİA SPRİNG NE ZAMAN TÜRKİYE'YE GELİYOR

Dacia Spring Renault Grubu'nun elektrikli araçlar konusundaki on yılı aşkın deneyiminden yararlandı. Söz konusu marka elektrikli otomobillerin motorlarını ve bataryalarını sürekli olarak geliştirdi. Renault ise aynı zamanda elektrik uzmanı ortaklardan oluşan bir geniş ağa sahip olması ile bilinmektedir. 

Dacia Spring'in Türkiye'ye ne zaman geleceği ise merak konusu oldu. Buna göre Dacia Spring açıklanan haberlere göre Temmuz ayında Türkiye yollarında olacak. Peki Dacia Spring'in fiyatı ne kadar olacak?

DACİA SPRİNG TÜRKİYE FİYATI NE KADAR OLACAK?

Dacia Spring Temmuz ayında Türkiye'de satışa sunulacak. Bu araç tüm parçalar için 3 yıl ve 100 bin kilometre batarya için ise 8 yıl ve 120 bin kilometre garantilidir. 

Dacia Spring'in fiyatının tam olarak bilinmemesi ile birlikte yüzde 40 ek vergi ile Temmuz ayında giriş yapacağı öğrenilmiştir. Bu konudaki gelişmelerden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler