Sıfır araç alacaklara müjde! Fiat akıl almaz indirim ile o modelini satışa çıkardı

Sıfır araç alacakların yakından takip ettiği otomobil fiyatları neredeyse her ay güncelleniyor. Fiat o modelinde tam tamına 35 bin TL'lik indirime gitti. İşte detaylar.
Sıfır araç alacaklara müjde! Fiat akıl almaz indirim ile o modelini satışa çıkardı

Dünyada ve Türkiye'de yaşanan küresel bazı sorunlar özellikle pandemi sonrasında otomobil fiyatlarına zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar ise bu zamlar karşısında zor durumda. Döviz kurunun yükselmesi karşısında otomobil fiyatlarına her ay zam geliyor. Bu fiyatlar karşısında alım gücü iyice düşen vatandaş ise indirim hablerini dört gözle bekler oldu. Fiat tüm zamlar karşısında indirim haberi duyurdu. Buna göre FİAT Egea modelinde 35 bin TL'lik indirim yaptı. Fiat Egea modelleri 1.4 fire, 1,3 multijet, 1.6 multijet motor seçenekleri ile satışa çıktı. 

Türkiye'nin en ucuz otomobillerinden biri olarak dikkat çeken Fiat'tan akıl almaz indirim haberi vatandaşın yüzünü güldürdü. Fiat Egea modelinde 1.4 fire easy paketinde Türkiye'nin en ucuz otomobilleri arasında yer aldı. Fiat Egea Mart ayına özel bu indirimini internet sitesi üzerinden duyurdu. Fiat Egea o paketinde toplamda 35 bin TL'lik indirim yaptı. 

FİAT EGEA 392 BİN 900 TL'DEN SATIŞA ÇIKTI

Fiat Egea 2023 Mart ayı fiyatlarını güncelledi. Güncellenen fiyatlarda vatandaşların beklentisi ise zam yapılacağı yönündeydi. Fakat Fiat beklenmeyen bir indirim kampanyası yaptı. Fiat Egea modelinde 1.4 Fire Easy paketinde 35 bin TL'lik indirim yaptı. Söz konusu paket 427 bin 900 TL iken indirimden sonra 392 bin 900 TL'ye düştü. Fiat Egea'nın diğer versiyonlarının fiyatı ise şu şekilde;

Fiat Egea 1.3 multijet easy fiyatı 598 bin 900 TL iken

1.6 multijet otomatik fiyatı ise 678 bin 900 TL'den kampanyalı fiyatlar ile satışa çıkarılmıştır. 

İlgili Haberler