Sıfır araç alacaklar dikkat! Mayıs ayı zamlarının ardından Honda City fiyat listesi netleşti

Sıfır araç alacaklar dikkat! Mayıs ayı zamlarının ardından Honda City fiyat listesi netleşti

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan  otomotiv sektörü de nasibini aldı. Sıfır araçlara otomobil markaları her ay yüzde 5 ve üzeri zam yapmaya devam ederken mayıs ayı güncel fiyat listeleri de netleşmiş oldu.

Hal böyle olunca sıfır araç satın alacak olan vatandaşlar bir ay daha beklemeden ve fiyatlara zam gelmeden araç satın almak için güncel listeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Honda City mayıs ayı güncel fiyat listesi nasıl? İşte detayları liste haberimizde yer alıyor.

Honda City güncel fiyatlarını internet sitesi üzerinden yayımladı. Her ay yapılan zamlar ile birlikte sitelere güncel fiyat listeleri yayımlanıyor. Bizde Uşak Gündem o larak sizler için güncel fiyat listelirini yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Honda City güncel fiyat listesi ne durumda? Fiyatlar ne kadar arttı? İşte detaylar. 

HONDA CİTY 2023 MAYIS AYI GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Honda City Elegance 1.5L DOHC i-VTEC Benzinli Motor Otomatik versiyonunun mayıs ayı fiyatı 769.500 TL olarak güncellenmiştir. 

Honda City Executive 1.5L DOHC i-VTEC Benzinli Motor Otomatik versiyonunun güncel fiyatı ise  793.000 TL olarak belirlenmiştir.

Sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar araç markalarının internet siteleri üzerinden güncellenen yeni fiyat listelerini araştırmaya devam ederken bizde Uşak Gündem olarak sizler için güncel fiyat listelerini haber içeriklerimize eklemeye devam ediyoruz. Güncel fiyat listelerinden ve satış kampanyalarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler