Sıfır otomobil alacaklar dikkat liste fiyatları güncellendi! Honda City modeli o fiyattan satışa çıktı

Araç sahibi olmak isteyenler art arda gelen zamlar nedeniyle bir sonraki zamdan önce araç sahibi olmak istiyor. Üst üste gelen zamlardan etkilenmemek için araştırmalarını sürdüren vatandaşlar için Honda firmasından yeni bir duyuru geldi. Honda bayilerinde fiyat listesi güncellenirken City modelinde fiyatlar belli oldu.
Sıfır otomobil alacaklar dikkat liste fiyatları güncellendi! Honda City modeli o fiyattan satışa çıktı

Sıfır otomobil alacaklar dikkat liste fiyatları güncellendi! Honda City modeli o fiyattan satışa çıktı - 2022 yılında artan araç fiyatları yükselişini sürdürüyor. Bir dönem yaşanan çip krizi araç fiyatlarına etki ederken artan döviz kuru da ülkemizdeki nüfusun büyük bir bölümünü olumsuz etkilesi. Araç fiyatlarına gelen zamlar gündem olmaya devam ederken sıfır araç sahibi olmak isteyenler de piyasada uygun fiyatlı satışların yapıldığı marka ve modelleri araştırmaya başladı. Araç fiyatlarındaki artışlar vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ederken bir yatırım yapmak ve araç sahibi olmak isteyenler bayilerde güncellenen araç fiyatlarının son halini araştırıyor.

HONDA CİTY MODELİNDE FİYATLAR BELLİ OLDU

yaşanan tedarik sıkıntısı ve çip sorunları nedeniyle sıfır araçların fiyatı yükseldi. Döviz kurunun yükselmesi ve ekonomik krizin etkisiyle beraber vatandaşlar uygun fiyatlı araçları araştırırken Nisan 2023 itibariyle piyasadaki uygun fiyatlı satışların yapıldığı araç modellerini araştırmaya başladı. Bu çerçevede Honda markasının City modeli öne çıkarkengüncel fiyat listesi açıklandı. Honda City modelinde fiyatlar 600 bin lira bandını aşarken 737 bin liraya kadar da çıktığı görüldü. Nispeten piyasadaki uygun fiyatlı araç modelleri arasında yer alan Honda City,  sedan sınıf araçlar arasında yer alırken elegance ve  executive olmak üzere 2 versiyonla satışa sunuluyor.

HONDA CİTY MODELİ SATIŞ RAKAMLARI

Nisan ayında Honda'nın City modellerini 681 bin 500 TL’den satışa sunması dikkati çekti. Öte yandan Honda'nın resmi internet sitesi üzerinde fiyatlar 2022 yılı ve 2023 yılı için ayrı olarak listelendi.  Müşterilerine 2022 ve 2023 model yılı olan City için farklı fiyat seçenekleri sunan Honda, söz konusu modelin özellikleri hakkında da ''Verimli i-VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı ile eşsiz bir güç ve yakıt tasarrufu sağlayan Honda City, 40 Litre yakıt deposu hacmine sahiptir. Honda City 2021; 121PS beygir gücüne ve 145Nm tork üreten 4 silindirli benzinli motora sahiptir. İster uzun yolda isterseniz şehirde kısa bir tura, i-VTEC motoru sayesinde sürüş gücü her zaman size eşlik edecektir.'' ifadelerine yer verdi. 

Honda City 2022 model fiyatları;

Honda City 2023 model fiyatları;

Yeni City, sportif detayları ve modern çizgileriyle kusursuz bir sedan görünümü sunarken 4 farklı renk seçeneğiyle de müşterisinin ilgisini çekiyor. Yakut kırmızı, magnezyum gri, platin beyaz ve
altın kahverengi renkleriyle seçim şansı sunuyor.

Honda City modeli hakkında daha fazla bilgi için Honda bayilerini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler