ÖTV'siz araç fiyatı bayilerde sıraya sokacak! Honda ÖTV'siz Civic modelini 404 - 468 bin lira arasında kaçırılmaz fırsatla satacak

Ülkemizde artan araç fiyatları nedeniyle vatandaşlar sıfır araç sahibi olmakta hayli zorlanıyor. Hem artan fiyatlar hem de stok sıkıntısı ara sahibi olmanın önüne geçiyor. Bu çerçevede belirli şartlara bağlı olarak satışa sunulan ÖTV muafiyetli araçlar vatandaşlar için bir alternatif oluşturuyor. ÖTV'den muaf tutulan engelli araçlarının güncel fiyatlar merak edilirken Honda markasının en çok beğenilen Civic modelinin ÖTV muafiyetli araç listesinde son fiyatları açıklandı.
ÖTV'siz araç fiyatı bayilerde sıraya sokacak! Honda ÖTV'siz Civic modelini 404 - 468 bin lira arasında kaçırılmaz fırsatla satacak

ÖTV'siz araç fiyatı bayilerde sıraya sokacak! Honda ÖTV'siz Civic modelini 404 - 468 bin lira arasında kaçırılmaz fırsatla satacak - Ülkemizde artan döviz kuru ve maliyetler nedeniyle araç sahibi olmak isteyen bireyler araştırmalarını sürdürüyor. Yatırım yapmak ve bu kapsamda sıfır araç sahibi olmak isteyenler bayilerin yolunu tutuyor. Bayilerde yaşanan stok sıkıntısı her geçen gün yeniden gün yüzüne çıkarken vatandaşlar farklı alternatifleri araştırıyor. Sıfır araçlarda Özel Tüketim Vergisi'nden (ÖTV) muaf tutulan özel bir program bulunuyor. Bu programdan belirli oranda engelli raporu bireyler yararlanabiliyor. Daha ucuza araç alma hakkı olan engelli bireyler Honda'nın en çok satan otomobil modeli olan Civic'in fiyatlarını merak etmeye başladı. Honda'nın yeni 2023 Civic modellerinde ÖTV muafiyetli fiyatların ise 404 bin 500 liradan başlayarak 468 bin 900 liraya kadar çıktığı bildirildi.

2023 HONDA CİVİC ENGELLİ ARAÇ FİYAT LİSTESİ

Honda'nın engelli araç fiyatları normal piyasaya göre daha uygun fiyatlarla satılıyor. 2023 yılı ile birlikte Resmi Gazete'de yürürlüğe giren yasa kapsamında ÖTV muafiyeti 450 bin liradan 1 milyona kadar yükseltildi. 1 milyon liraya kadar olan sıfır araçlar da engelli bireylerin muafiyet evraklarını tamamlayarak araç alabilme imkanı tanınıyor. Bahsi geçen karar kapsamında ÖTV muafiyetli araçların listesinde genişleme olurken Honda'nın Civic modeli de bu karara dahil edilmiş oldu. Söz konusu kapsam dahilinde Honda firmasından yeni kampanyalar art arda gelmeye devam ederken 2023 model Civic modelinin de fiyat listesi güncellenmiş oldu.

ÖTV MUAFİYETLİ 2023 HONDA CİVİC FİYAT LİSTESİ

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ÖTV kampanyasıhükümet kanadından geldi. Engeli raporu bulunan vatandaşlara yüzde 80 ÖTV indirimi hayata geçirildi. Kararla birlikte araç sahibi olma fırsatı elde eden engelli bireyler, Honda markasında da araç sahibi olma şansı elde etti. Bu çerçevede araç sahibi olmak isteyen ve Honda'nın Civic modeli ile ilgilenen bireyler engelli raporları ve bayilerin istediği belgelerle birlikte başvurularını gerçekleştirebiliyor. Honda'nın en çok tutulan modeli Civic için ise ÖTV muafiyeti 2023 Mayıs ayı ile devam ediyor. Honda'nın Civic modelinde başlangıç paketi  404 bin 500 liradan alıcıya sunuluyor. İşte Civic modellerinde ÖTV muafiyetli güncel fiyat listesi;

  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo ECO Benzin Otomatik Premium 404 bin 500 lira
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo ECO Benzin Otomatik Elegance 425 bin 100 lira
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo ECO Benzin Otomatik Executive+ 439 bin 500 lira
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance 447 bin  200 lira
  • 2023 Honda Civic Sedan 1.5L VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+ 468 bin 900 lira'dan tüketiciye sunuldu.

Devlet hastanesinden alınan, ÖTV muafiyet hakkı ve kullanılması gereken aparatın belirtildiği sağlık kurulu raporu ile elde edilir. Belirli bir sağlık sorunu nedeniyle raporu bulunan vatandaşlara verilirken bu kişilere araç alımında kolaylık sağlanmaktadır.Ülkemizde belirli şartlara bağlı olarak vatandaşlara ÖTV muafiyetli araç sahibi olma şansı veriliyor.

Bu çerçevede hükümetin ilgili kararını inceleyerek ya da Honda bayilerini ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz. Daha fazla kampanyalı araç satışı için ''usakgundem.com'' adresini takip etmeyi unutmayınız.

İlgili Haberler