Sıfır araç alacaklar müjde! Dacia SUV modelini o fiyattan 160 bin TL destekle satışa çıkardı

Dacia o modelini uygun fiyattan satışa çıkardı. Üstelik kredi avantajı da sunmaktadır. Mayıs ayına özel fırsatları öğrenmek için haberimizin devamını oku.
Sıfır araç alacaklar müjde! Dacia SUV modelini o fiyattan 160 bin TL destekle satışa çıkardı

Sıfır araç alacaklara yeni müjde geldi. Dacia SUV aracını düşük fiyattan satışa çıkardı. Ayrıca kredi desteği ile birlikte sunan Dacia'nın en uygun fiyatlı aracı olan Yeni Sandero Stepway Mayıs ayı fiyatları geçtiğimiz haftalarda güncellenmişti. Peki Yeni Sandero Stepway Mayıs ayı fiyatı ne kadar? İşte güncel fiyatla ve kredi desteği ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan otomotiv sektörü de etkilendi. Sıfır araç alacak olan vatandaşlar her ay otomobil markaları tarafından yayınlanan yeni listeyi araştırmaya devam ediyor. Sıfır araç markaları ise her ay yüzde 5 ve üzeri zam yaparak listeleri güncelliyorlar. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için otomobil markaları tarafından yayımlanan bu yeni listeleri takip ediyor ve sizlere en kısa sürüde sunmaya gayret ediyoruz.

Bazı araç markaları kredi imkanı ile de satış fırsatları sunmaya devam ediyorlar. Dacia Yeni Sandero Stepway SUV aracını 618 bin TL'den başlayan fiyatlar ile ve 160 bin TL kredi imkanı ile satışa çıkarıyor. İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor. 

DACİA YENİ SANDERO STEPWAY MAYIS AYI FİYAT LİSTESİ

Dacia uygun fiyatlı aracını satışa çıkardı. Yeni Sandero Stepway Mayıs ayı fiyatlarını yayımladı. Güncellenen liste 618 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar. 

Dacia Yeni Sandero Stepway Essential Tce 90 bg versiyonunun 2023 Mayı ayı fiyatı 618.000 TL

Dacia Yeni Sandero Stepway Essential ECO-G 100 bg versiyonunun fiyatı ise 651.000 TL

Dacia Yeni Sandero Stepway Essential Tce 90 bg CVT 2023 Mayıs ayı fiyatı 662.000 TL

Dacia Yeni Sandero Stepway Expression Tce 90 bg CVT versiyonunun mayıs ayı fiyatı ise 686.900 TL olarak satışa çıkarılmıştır. 

160 BİN TL KREDİ İMKANI İLE

Dacia Finans tarafından kredi kullanımı sağlanarak satış yapılmaktadır. Dacia tüm modelleri için mayıs ayında geçerli olmak üzere kredi imkanı sunuyor. Buna göre 160.000 TL kredi, 12 ay vade ve %3,24 faiz oranı ile aylık ödeme 17.098 TL olarak fırsattan yararlanmak mümkün. 

İlgili Haberler