Sıfır arabada yılın fırsatı! 423.900 TL parası olana anahtar teslim satış!

Sıfır kilometre araba almanın en ucuz yolunu Fiat açıkladı. Fiat cebinde 423.900 TL para olanlara aynı gün içerisinde sıfır arabalarını teslim ediyor.
Sıfır arabada yılın fırsatı! 423.900 TL parası olana anahtar teslim satış!

Sıfır kilometre otomobil almak için plan yapanların en büyük çekinceleri yüksek fiyatlar olduğu kadar zorlu ödeme koşulları da oluyor. İnsanlar bir anda yüklü bir ödeme yapmak zorunda kalabiliyorlar. Bu da özellikle ekonomik krizin etkilerinin görüldüğü bugünlerde pek de tercih edilmiyor. Daha esnek ödeme koşulları ile satılan ucuz araçlar çok daha fazla talep görüyor.

SIFIR ARABADA TERCİHLER DEĞİŞTİ!

Sıfır kilometre araç alırken insanlar daha önce konfor kriterlerini en üst seviyede tutarak tüm imkanlarını zorluyorlardı. Bu da yüksek nitelikli araçlara doğru yönelen bir ilginin oluşmasını sağlıyordu. Ancak ekonomik gelişmelerden dolayı bu müşteri tercihleri de değişti. İnsanlar sıfır kilometre araba alırken artık fiyat kriterine çok daha fazla dikkat ediyorlar. Bu da ucuz fiyatlı araçlara doğru bir yönelmeyi getiriyor.

Ucuz fiyatlı araç denildiğinde her firmanın alt segment otomobili bulunuyor. Ancak bunlar da çoğu müşterinin alım gücünü aştığı için müşteriler hafif ticari araçları bir seçenek olarak değerlendirmeye başladılar. Bu da sıfır kilometre araç almanın en ucuz yolu olmaya başladı.

Hafif ticari araçların fiyatının yanında farklı avantajları da bulunuyor. Bu araçlar yakıt cimrisi olarak biliniyor. Aynı zamanda geniş iç hacmine sahip oldukları için çoğu kişi bu arabaları tercih edip aile otomobili haline getirebiliyorlar. Bu da hafif ticari araçlara büyük bir talep oluşturuyor.

FİAT FİORİNO FIRSATI!

Hafif ticari araçta en ucuz fiyat denildiğinde akla tek bir model geliyor. Fiat Fiorino, Türkiye’de üretildiği ve yerli üretim kapsamında olduğu için ciddi bir maliyet avantajına sahip oluyor. 2024 model Fiat Fiorino 623.900 TL fiyatla satılıyor. Üstelik Fiat firması bu araç için kredi desteği de veriyor ve müşterinin peşin olarak ödemesi gereken tutarı daha da aşağıya çekiyor.

18 ay vadeli 200.000 TL kredi desteği müşterilere sunulurken bu desteği alan müşteriler peşinat olarak 423.900 TL ödeme yaparak sıfır araçlarını alıyorlar. Fiat Fiorino’dan daha uygun bir şekilde sıfır kilometre araba satın almanın imkanı ise şu anda Türkiye’de bulunmuyor.