Ziraat Bankası'ndan Ramazan ayına özel jest! Gıda harcaması yapanların cüzdanına 300 lira iade edecek

Ziraat Bankası birbirinden farklı kampanyalarını müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayına özel yeni kampanya duyurusu yapan banka müşterilerine 300 lira hediye edecek.
Ziraat Bankası'ndan Ramazan ayına özel jest! Gıda harcaması yapanların cüzdanına 300 lira iade edecek

Ziraat Bankası'ndan Ramazan ayına özel jest! Gıda harcaması yapanların cüzdanına 300 lira iade edecek - Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'nın mart ayında yenilediği kampanyaları müşterilere duyurulmaya devam ediyor. 11 Ayın Sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayının da gelişi ile birlikte kampanyalarını yenileyen banka, 29 Mart tarihinde sona erecek kampanyasını müşterileri için duyurdu. Gıda harcamalarında 300 lira hediye edeceğini duyuran banka, ''Metro Marketler'de Toplamda 300 TL Bankkart Lira'' ifadelerine yer verdi. 

ZİRAAT BANKASI 300 TL HEDİYE KAMPANYASI

Resmi internet sitesi aracılığıyla müşterilerini bilgilendiren ve kampanya duyurularını yapmaya devam eden Ziraat Bankası, ''Bankkart'a özel Metro Marketler'de Toplamda 300 TL Bankkart Lira!'' adıyla duyurduğu kampanyanın yalnızca Metro Marketlerde geçerli olduğunu bildirdi. Bu kapsamda detaylara da yer veren banka, ''Bankkart'a özel Metro Marketler'de farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ilk 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL Bankkart Lira, ikinci 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL Bankkart Lira, toplamda 300 TL Bankkart Lira!'' diyerek katılım koşullarını da müşterileri için açıkladı.

Kampanya katılım şartları ise şu şekilde sıralandı;

  • 29 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabileceği kaydedildi. 
  • Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından Kampanyaya Katıl butonu ya da METRO yazarak 4757'ye SMS gönderilmesi gerektiği kaydedildi. SMS ile kampanyaya katılan kart sahiplerinin banka sistemine kayıtlı ve asıl kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından SMS göndermesi gerektiği aktarıldı.
  • Aynı gün içerisinde yapılacak 1.500 TL ve üzeri sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve kampanya dönemi boyunca bir müşteri en fazla 300 TL Bankkart Lira kazanabilecek.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde yüklenecek ve 31 Mayıs 2023 tarihine kadar Metro Marketler'de kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 1 Haziran 2023 tarihinde geri alınacak.

Ziraat Bankası'nın duyurduğu kampanyaya katılım sağlamak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Haberler