O marketten dev ayçiçek yağı kampanyası geldi! 5 litre ayçiçek yağında fiyat 125 liraya düştü

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros marketlerde ayçiçek yağı kampanyası açıklandı.
O marketten dev ayçiçek yağı kampanyası geldi! 5 litre ayçiçek yağında fiyat 125 liraya düştü

O marketten dev ayçiçek yağı kampanyası geldi! 5 litre ayçiçek yağında fiyat 125 liraya düştü - Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros marketlerde ayçiçek yağı kampanyası açıklandı. 2022 yılından itibaren sürekli olarak artışa geçen gıda fiyatları enflasyon rakamlarının artması ile birlikte yüzde 200 oranında zam almıştı. Bu süreçte ayçiçek yağı fiyatlarına rekor zamlar gelirken bir dönem 5 litresi 200 liradan satılmaya başlanmıştı.

Ayçiçek yağı fiyatlarında ki bu yaşanan zam süreci ile birlikte vatandaşların da geçim mücadelesi sonrası fiyatlar düşüşe geçmiş ve temel ihityaç ürünleri arasında yer alan ayçiçek yağı ürünleri ise bir dönem sabit fiyatlardan satışlara devam etmişti. Ayçiçek yağında yaşanan bu zam sonrası vatandaş tarafından indirimli ayçiçek yağı satışlarına yönelinirken Migros marketler tarafından da büyük kampanya başlatıldı. Buna göre ise 5 litre ayçiçek yağı kampanyası ilgi görürken detaylar da usakgundem.com adresinde yer alıyor.

MİGROS MARKETTE 5 LT AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ

Ayçiçek yağı fiyatlarında kampanya Migros marketler tarafından geldi. Buna göre ise yapılan kampanya da 5 litre Oba ayçiçek yağı 162,90 TL'den satılırken Migros marketlerde 2 adet 5 litre Oba Ayçiçek Yağı alımının gerçekleştirilmesinin ardından ayçiçek yağına 162,90 TL yerine 125 TL'den sahip olunabileceğini duyurdu.

Yapılan bu açıklamalar ile birlikte Türkiye'de 5 litre ayçiçek yağından 2 tane aldığınızda 325 TL ödemek yerine 250 TL ödeme yaparak evlerinize alabileceksiniz. Bu kampanyadan faydalanabilmek için 2 adet Oba 5 litre ayçiçek yağı eklemeniz gerekiyor.

İlgili Haberler