Migros'tan indirim rüzgarı! Peynir süt çay ve un fiyatlarında büyük indirim var

Migros Sanal Market üzerinden duyurmuş olduğu indirimler online satış üzerinden geçerlidir. Peki bu ürünler ne kadara düştü? İşte detaylar.
Migros'tan indirim rüzgarı! Peynir süt çay ve un fiyatlarında büyük indirim var

Migros'tan indirim rüzgarı! Peynir süt çay ve un fiyatlarında büyük indirim var: Migros sanal market üzerinden duyurmuş olduğu indirimler ile tam bir indirim rüzgarı yaptığını duyurdu. Sanal market üzerinden yapılacak olan alışverişlerde geçerli  olmak üzere çay, un, peynir ve süt ürünlerinde büyük indirimler var.

Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıdı. Birçok vatandaşların özellikle temel ihtiyaç ürünlerine yapılan bu zamlar karşısında cepleri zorlandı. Hal böyle olunca vatandaşlar market indirimlerini kovalamaya başladı. Temel gıda ürünlerinde yapılan indirimleri yakından takip eden vatandaşlar için Uşak Gündem olarak market indirimlerini yakından takip ediyor ve anında sizleri haberdar ediyoruz. Sizlerde bu tarz haberleri anında almak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Peki Migros Sanal Market indirimleri neler?

MİGROS SÜT, ÇAY, PEYNİR VE UN İNDİRİMİ

Torku Süzme peynir 450 g fiyatı 61,45 TL'den yüzde 19 indirim ile 49,90 TL'ye düşmüştür.

Pınar Denge Laktozsuz Süt 1 litre fiyatı ise 28,90 TL'den yüzde 21 indim ile 22,90 TL'de düştü. 

Çaykur Tiryaki Çayı 1 kg fiyatı ise 78,50 TL'den yüzde 5 indirim ile 75,90 TL'ye düştü.

 Sinangil Un 5 kg fiyatı ise 79,90 TL'den yüzde 15 indirim uygulanarak 59,90 TL'ye indi.

Migros Sanal Market üzerinden sunmuş olduğu bu indirimlerden faydalanmak için Migros'un online satış sitesi olan Sanal Market sitesi üzerinden siparişinizini verebilirsiniz. Bu tarz indirimleri kaçırmamak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler