Banka müşterilerine resmen duyurdu! Yüzde 0,99 faizle 10 bin TL ihtiyaç kredisi verecek!

ON Bank tarafından yapılan son resmi açıklama ile birlikte müşterilerine özel düşük faizle ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi.
Banka müşterilerine resmen duyurdu! Yüzde 0,99 faizle 10 bin TL ihtiyaç kredisi verecek!

Bankalar tarafından son dönemde müşterilerine özel yapıla kampanyalara bir yenisi daha eklendi! Geçtiğimiz seneden bu yana ekonomik nedenlerden dolayı ihtiyaçlarını karşılmak için bankalara başvuru yapan vatandaşların sayısının artması ile birlikte bankalar düşük faizler ile ihtiyaç kredisi imkanlarını vatandaşlar ile paylaşmaya başladı. Yaşanılan zorlu süreçten en az zarar ile vatandaşların çıkabilmesi için yapılan bu kampanyalardan birini gerçekleştiren ON Bank, düşük faiz oranı ile 10 bin TL ihtiyaç kredisini duyurdu. 

YÜZDE 0,99 FAİZLE İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK! 

ON Bank tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte düşük faiz oranlı 10 bin TL ihtiyaç kredisi verileceği öğrenildi. Bu kredilerden faydalanmak isteyen vatandaşların Mart ayının sonuna kadar başvuru yapması gerektiği belirtilirken, yapılan açıklamalarda kredi detayları ve ödeme planları da yer aldı. Vade sayısına göre değişiklik gösteren bu ihtiyaç kredilerinin kampanya üzerindeki detayları şu şekildeydi;

Yapılan açıklamalar ile birlikte 5 bin TL kredi almak isteyen kişiler için 6 ay vadede aylık 869,8 TL ödeme ile ihtiyaç kredisi verilirken, 10 bin TL ihtiyaç kredisi için ise 6 ay vadede aylık 1.739,59 TL ödeme yapılacağı öğrenildi. Buunla birlikte ON Bank üzerinden daha yüksek vadelerde ihtiyaç kredisi verilmesi durumunda ise yüzde 1,59 faiz oranı ile krediler verileceği ifade edildi. 

KAMPANYANIN DETAYLARI BELLİ OLDU! 

10 bin TL ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyen kişilerin 31 Mart 2023 tarihine kadar başvuru yapması gerektiği öğrenildi. Başvuruların ON internet ve mobil üzerinden yapılması gerektiğinin açıklanmasının yanı sıra başvuru yapmak isteyen kişilerin T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşından büyük olması gerektiği yapılan açıklamalar arasında yer aldı. Kampanya dahilinde ise bu avantanjdan yalnızca son 30 gün içerisinde ilk defa ON’lu olacak müşterilere yapılabileceği açıklanan önemli detayların arasındaydı.

İlgili Haberler