Nakit ihtiyaçlarını karşılayan kredi! Halkbank düşük faizli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi avantajlarını duyurdu. Ödeme kolaylığı sağlayan banka 100 bin TL kredi için ise 24 ay vade imkanı sunmaktadır.
Nakit ihtiyaçlarını karşılayan kredi! Halkbank düşük faizli 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre banka düşük faizli ve 36'aya varan vade fırsatları ile 100 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor. Peki Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Son günlerde ülkemizde ve dünyada birçok olumsuzlukların yaşanmasından dolayı ürünlere ve hizmetlere zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar vatandaşları kötü etkiledi. Vatandaşların alım gücü azaldı ve nakit ihtiyaçları ise arttı. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar hücum etti.

Bankalar tarafınan sunulan kredi fırsatlarını araştıran vatandaşlar kendi bütçelerine en uygun olan krediyi araştırmaya başladı. Birçok bankayı karşılaştırarak kendilerine en uygun kredi avantajlarını bulmaya çalışan vatandaşlar için bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredileri araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Halkbank tarafından sunulan kredinin detayları nelerdir?

HALKBANK 100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİYOR

Halkbank bireysel tüm nakit ihtiyaçları için aylık yüzde 1,94 faiz oranı ile 50 bin TL'ye kadar 36 ay vade imkanı sunmaktadır. 50 bin TL ile 100 bin Tl arasındaki krediler için ise 24 ay vade imkanı sunmaktadır. 100 bin TL'nin üzerindeki tutarlar için ise 12 ay vade imkanı sunulmaktadır. Kredinin aylık faiz oranı yüzde 1,94'tür. Halkbank ödemede de müşterilerine bazı kolaylıklar sunmaktadır. Buna göre 

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli, 
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli olarak ödemelerini yapabileceksiniz. 

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

 

Örnek ödeme tablosunda görüldüğü gibi 50 bin TL'lik kredi için 36 ay vade imkanı sunulurken aylık faiz oranı ise yüzde 1,94 olarak belirlenmiştir. Diğer tutarlar için de yine aynı faiz oranı uygulanmaktadır. 100 bin TL kredi için ise 24 ay vade imkanı sunulurken aylık taksit tutarı ise 5 bin 545 TL olarak hesaplanmıştır. 

İlgili Haberler