Halkbank'tan emeklilere jest! Emekli maaş promosyonu imzası atana 5+5 formülü ile 10.000 TL nakit para

En yüksek emekli maaşı promosyonu için bankaların yeni kampanyaları takip edilirken Halkbank yeni formülünü duyurdu!
Halkbank'tan emeklilere jest! Emekli maaş promosyonu imzası atana 5+5 formülü ile 10.000 TL nakit para

Halkbank'tan emeklilere jest! Emekli maaş promosyonu imzası atana 5+5 formülü ile 10.000 TL nakit para - Ekonomik olarak yaşanan zorlu süreç ve yükselen enflasyon rakamlarından en olumsuz etkilenen kesimin başında yer alan emeklilere yönelik olarak en büyük destek bu süreçte maaş promosyonu olarak öne çıkmıştı. 

Sosyal Güvenlik Kurumu SGK ile bankalar arasında imzalanan yeni protokol kapsamında yükselen maaşlar sonrasında emekli maaşı promosyonu rakamları da yükseltilmişti. Özel bankalar kesenin ağzını açarken kamu bankaları bir kere daha öze bankaların gerisinde kalırken süreçte devreye Halkbank girdi. Halkbank emekli maaşı müşterisi olan kişilere yönelik olarak yeni duyurusunu yaptı. 

HALKBANK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU NE KADAR, KAÇ TL?

Türkiye'nin en büyük ve güçlü bankalarından biri olan Halkbank aynı zamanda kamu bankasının da vermiş olduğu güçten aldığı destekle elini taşın altına koymaktan çekinmezken emeklilere yönelik yeni duyurusunu yaptı. Emekli maaşı alan kişilere yönelik olarak Halkbank maaş promosyonu olarak:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere toplamda 5 bin TL tek seferde emekli maaşı promosyonu ödemesi yapmaktadır. 

HALKBANK EMEKLİLERE ÖZEL MİNİ İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİNDE BAŞVURU EKRANINI AÇTI! EMEKLİRE ÖZEL KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Emekli maaşı promosyonu alan kişilere yönelik olarak Halk Bankası tarafından düzenlenen kampanyada "Maaşını Bankamızdan alan veya maaşını Bankamıza aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerimizin 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %1,58 faiz oranı ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 36 ay vadeli kredimizdir" denilerek maaş promosyonu alan kişilere 5 bin TL emekli kredisi verileceği ilan edildi. 

Yüzde 1,58 faiz oranı ile verilecek olan 5 bin TL'lik kredi paketinin aylık taksit tutarı 195,38 TL olarak ilan edilirken kredi çekmek istiyorum diyen emekliler maaşını aldıkları banka şubesine başvuru yaparak 5 bin liraya kadar kredi çekebilecekler. Söz konusu kredi paketi ve promosyon ödemesi ile toplamda 10 bin TL ödeme alınmış olacak. 

İlgili Haberler