Market alışverişi yapacaklar 150 TL cebinizde kalacak! Halkbank alışveriş indirimi yapıyor

Halkbank internet sitesi üzerinden mayıs ayına özel market alışverişi kampanyasını duyurdu. 150 TL cebinizde kalacak.
Market alışverişi yapacaklar 150 TL cebinizde kalacak! Halkbank alışveriş indirimi yapıyor

Halkbank internet sitesi üzerinden kampanyasını duyurdu. Mayıs ayı için geçerli olan bu kampanyasına göre market ve restoran harcamalarında 150 TL Parafpara hediye edileceği açıkladı. Peki bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte kampanyadan yararlanmak için yapılması gerekenler haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar bankalar ve marketler tarafından yapılan indirim kampanyalarını yakından takip etmeye başladı.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Halkbank tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir?

HALKBANK MARKET ALIŞVERİŞLERDE 150 TL PARAFPARA VERİYOR

1 Mayıs tarihi itibariyle başlayan bu kampanya için son gün ise 31 Mayıs tarihi olarak belirlenmiştir. Bu tarihler arasında market ve restoran sektörlerinde yapılacak olan 350 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 30 TL olmak üzere toplamda 150 TL Parafpara hediye verilecektir. 

Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olunmaktadır. Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla Parafpara tutarı ise 150 TL olacaktır.

Kampanyada 350 TL ve üzeri ikinci, dördüncü, altıncı, sekizinci ve onuncu harcamaya 30'ar TL olmak üzere toplamda 150 TL Parafpara hediye edilecektir. Aynı gün ve aynı iş yerinden yapılacak olan harcamalardan yalnızca ilki kampanyaya dahil olacaktır. Kazanılan Parafpara işyeri tarafından POS üzerinden yapılacaktır. 

Kampanyaya dahil olmayan kartlar ise Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleridir. Kampanyaya dahil olanlar Paraf ve Parafly olacaktır. 

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Kampanyaya katılım sağlamadan önce Paraf Mobil üzerinden HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da MARKET yazıp 3404'e SMS gönderilmesi gerekmektedir. 

İlgili Haberler