Nakit ihtiyacı olanlar buraya! ING yüzde 0,99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacınızı karşılamak için ING Bank'tan kaçırılmayacak fırsat. O şartları sağlayanlara yüzde 0,99 faiz oranı ile 20 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır.
Nakit ihtiyacı olanlar buraya! ING yüzde 0,99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için ING internet sitesi üzerinden duyurdu. Yüzde 0,99 faiz oranı ile 20 bin TL ihtiyaç kredisi verilecek. 

Son dönemlerde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü ise iyiden iyide düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar nakde ihtiyaç duyuruyor. Vatandaşlar bankaların sunmuş oldukları kredi avantajlarını öğrenmek için araştırmalara başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizlere kolaylık olması açısından bankaların sundukları kredileri araştırıyor ve sizlere sunuyoruz.

ING Bank internet sitesi üzerinden müşterilerine özel olarak ve bazı şartların yerine getirilmesiyle yüzde 0,99 faiz oranı ile 20 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Peki banka tarafından konulan şartlar neler? Yüzde 0,99 faiz oranından yararlanmak için hangi şart isteniyor? İşte ING Bank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi detayları haberimizin devamında yer alıyor. 

ING BANK YÜZDE 0,99 FAİZ ORANI İLE 20 BİN TL KREDİ VERİYOR

İlk kez ING'li olan müşteriler için yüzde 1,54 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi avantajı sunulmaktadır. Bununla birlikte Turuncu Ekstra'lı olan müşteriler için ise yüzde 0,99 faiz oranı ile 20 bin TL ihtiyaç kredisi verilecektir. 

ING Bank tarafından sunulan bu kredi fırsatlarında 3 ay ertelemeli kredi fırsatı da sunulmaktadır. Buna göre 3 ay erteleme seçeneğinin kullanılması ile 5001-50000 TL arasındaki kredi tutarları için 36 aya varan vade imkanı da sunulmaktadır. Söz konusu kampanyadan Mart ayının son günü olan 31 Mart 2023 tarihine kadar yararlanma imkanınız bulunmaktadır. 

Söz konusu kampanyanın tüm detayları ING Bank internet sitesi üzerinden açıkca belirtilmiştir. Tüm sorularınızı ise ING Bank şubelerine giderek danışabilir ve ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

İlgili Haberler