Emekli promosyonunda rekor kırıldı! ING Bank açıkladı emekliye tarihi ödeme hesaplara yatırılacak

ING Türkiye tarafından emekli müşterilerine sunulan promosyon tutarında zamma gidildi.
Emekli promosyonunda rekor kırıldı! ING Bank açıkladı emekliye tarihi ödeme hesaplara yatırılacak

Emekli promosyonunda rekor kırıldı! ING Bank açıkladı emekliye tarihi ödeme hesaplara yatırılacak - ING Türkiye tarafından emekli müşterilerine sunulan promosyon tutarında zamma gidildi. Emeklilere sunulan promosyon tutarları artarken emekli aylıklarını da ING'den almaya başlayan kişilerin maaş tutarlarına göre de 8 bin 500 liraya varan koşulsuz nakit promosyon ödemesi alabileceği ifade edildi.

Hollanda merkezli banka ING Türkiye, emekli müşterilerine karşı sunmuş olduğu promosyon ödeme tutarlarını artırırken bu süreçte de emekli aylıklarını ING'den almaya başlayanlar da maaş tutarlarına göre 8 bin 500 liraya varan ek koşulsuz nakit promosyona da sahip olabiliyor. Bu süreçte emekli aylıklarını ilk defa ING'ye taşıyan kişiler de vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri fatura talimatlarına ek olarak da bin 500 liraya varan ek nakit promosyon ödülü kazanarak toplamda 10 bin liralık nakit promosyon ödemesini cebine koyabilecek. 

Nakit promosyon ödemesinde 8 bin 500 liraya varan ek koşulsuz nakit promosyon kampanyasına dair detaylar da 13 Mart 2023 - 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Emekli aylıklarını 3 yıl boyunca da ING'den alma taahhüdü veren, mevcut ve yeni müşteriler bu kampanyadan faydalanabilecek. Emekli aylığını ING Bankası'ndan almaya başlayan kişilere, 1 aylık toplam gelir tutarları da; 3 bin 500 TL'ye kadarsa 5.100 TL, 3 bin 500 TL ve 7 bin 500 TL arası ise 5 bin 9750 TL, 7 bin 500 TL ve 10 bin TL arası ise 7 bin 650 TL ve 10 bin TL ve üzeri ise 8 bin 500 TL ek koşulsuz nakit promosyon hakkı tanınacak.

Ayrıca bu süreçte de 15 Mart 2023 ve 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında da ilk defa aylıklarını ING'ye getirecek olan müşteriler için de verecekleri her otomatik fatura talimatlarına 500 TL toplamda ise bin 500 TL ek nakit promosyon hakkı sunacakları belirtildi.

EYT kapsamında ilk kez emekli olacak kişilerin, e-Devlet veya SGK müdürlüklerinde de maaş bankaları olarak ING'yi seçerek bu avantajlı fırsatlardan yararlanabileceği ifade edildi. Emekli aylıklarını farklı bankalardan ING'ye taşımak isteyenlerin de e-Devlet üzerinden, ING şubelerinden veya gitmeden ING Cebimdeki Danışman aracılığıyla da aylık taşıma işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Emekli maaşını ING’den alan tüm müşteriler, dijitalden gerçekleştireceği para transferlerinde ücret ödemiyor. Üstelik ilk defa ING Kredi Kartı başvurusu yapan emekliler,  ilk 1 yıl kart aidatı ödemiyor ve 5.000 TL masrafsız ve faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından faydalanabiliyor. Emekli maaşını taşıyanlara, %1,54’den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuluyor ve kredi tahsis ücreti alınmıyor. Maaşını ING’ye taşıyan emekliler, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra avantajlarından harcama koşulu olmadan yararlanıyor.

İlgili Haberler