Nakit ihtiyacı olanlar acele edin! Halkbank düşük faizli 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Halkbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Halkbank tarafından düşük faizli ve 36 aya varan vade fırsatı ile ihtiyaç kredisi verilmektedir.
Nakit ihtiyacı olanlar acele edin! Halkbank düşük faizli 200 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor

Nakit ihtiyacı olanları memnun edecek kredi Halkbank'tan geldi. Halkbank internet sitesi üzerinden ihtiyaç kredisi detaylarını duyurdu. Peki Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranı ne kadar? Vade süresi ne kadar? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca nakde ihtiyacı artan vatandaşlar bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırmaya başladılar ve kendi bütçelerine en uygun kredi imkanlarını öğrenmek için araştırma yapmaya devam ediyorlar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarını araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte Halkbank ihtiyaç kredisi detayları haberimizde yer alıyor.

HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Halkbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi detaylarına göre aylık yüzde 1,94 faiz oranı ile 50.000 TL’ye kadar  36 ay , 50.001-100.000 TL arasındaki tutarlar için 24 ay ve 100.001 TL üstü tutarlar için 12 ay vade fırsatı sunulmuştur. Ödeme sırasında bazı kolaylıklar sunulmaktadır. Buna göre kredi ödemelerinizi

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli, 
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Serbest ödemeli olarak gerçekleştirebilirsiniz. 

Size en yakın Halkbank şubesine giderek  başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Bankalar tarafından sunulan kredi fırsatlarından haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel kredi haberlerini yapmaya devam ediyoruz. 

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Halkbank internet sitesi üzerinden örnek ödeme tablosunu yayınlamıştır. Buna göre 200 bin TL ihtiyaç kredisi için 12 ay vade imkanı sunulmaktadır. Faiz oranı ise yüzde 1,94 olarak belirlenmiştir. Aylık taksit tutarı 1100 TL olarak ödenecektir. 

İlgili Haberler