Cumhurbaşkanı kararı çıktı 443 TL taksitle 60 ay vadeli 20.000 TL destek kredisi! Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor

Son dakika: Cumhurbaşkanı müjdesi duyuruldu. Ziraat Bankası Halkbank Vakıfbank kredi paketi için başvuru ekranı açıldı.
Cumhurbaşkanı kararı çıktı 443 TL taksitle 60 ay vadeli 20.000 TL destek kredisi! Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor

Cumhurbaşkanı kararı çıktı 443 TL taksitle 60 ay vadeli 20.000 TL destek kredisi! Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank veriyor - Türkiye'nin en büyük kamu bankaları güçleri birleştirdi vatandaşa yeni destek kredisi müjdesi verildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından yapılan açıklamada son dönemde artan doğalgaz tüketimini düşürmek ve Türkiye'nin enerjide olan dışa bağımlılığını azaltmak amacı ile ısı yalıtım kredisi paketi devreye alınmıştı. Söz konusu kredi paketi kapsamında 60 aya kadar vadeli olmak üzere yüzde 0.99 faiz oranı ile ihtiyaç destek kredisi verilecek. 

VAKIFBANK, HALKBANK VE ZİRAAT BANKASI ISI YALITIM KREDİSİ NEDİR?

Isı yalıtımı kredisi hakkında yapılan açıklamada banka "Konutlarda Isı Yalıtımı Kredimizden;

Yalıtım Sözleşmesini ibraz eden konut maliki gerçek kişi müşterilerimiz, daire başına 50.000 TL’ye kadar, 60 ay vade ve aylık %0,99 faiz oranı ile tahsis ücretli olarak faydalanabilirsiniz.

Krediye konu olabilecek harcamalarınız;

- Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri

- Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı" denilerek kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin yapabilecekleri harcamalar belirlendi.

60 AY VADELİ 20.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİNDE AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR, KAÇ TL ÖDENİR?

Kredi taksit tutarının düşük olması adına vade son derece uzun tutulurken 60 ay vadeli 20 bin TL kredi paketinde aylık taksit tutarı 443 TL olarak gerçekleşecek. Kredi üst limiti ise 50 bin TL olarak belirlenirken 60 ay vadeli 50.000 TL ihtiyaç kredisi paketinde ise aylık ödeme tutarı 1.185,56 TL olarak hesaplandı. 

İlgili Haberler