Kampanya 4 gün sonra sona erecek! Halkbank market alışverişlerine özel 150 TL hediye ediyor

Halkbank tarafından Mayıs ayı itibariyle yapılan duyurulara göre 31 Mayıs'a kadar yapılan harcamalara özel 150 TL hediye edileceği öğrenildi.
Kampanya 4 gün sonra sona erecek! Halkbank market alışverişlerine özel 150 TL hediye ediyor

Her ay olduğu gibi Mayıs ayında da güncel ve sona erecek olan kampanyalarını duyuran Halkbank, müşterileri için market harcamalarına özel toplamda 150 TL'lik indirim haberini duyurdu. Belirli tarihler arasında yapılacak olan harcmalara özel market ve restoran harcamalarına özel kampanyalardan faydalanılabileceği öğrenildi.

MARKET HARCAMALARINA ÖZEL 150 TL HEDİYE EDİLECEK! 

Mayıs ayının başında duyurulan kampanya ile birlikte Halkbank üzerinden gönderilecek olan SMS sonucunda kişilerin belirli tutarların üzerindeki harcamalara özel harcadığı kadar kazanç elde edeceği öğrenildi. Yapılan her harcamaya özel verilecek olan hediyeler hakkında yapılan duyuruya göre bazı katılım şartlarının bulunduğu ifade edildi. Hangi numaraya, nasıl mesaj atılıp katılınması gerektiği gibi detayların yanı sıra başvuruların ardından kişilerin ne kadar kazanç elde edileceği de açıklanmış oldu.

Bu kampanyalardan faydalanmak isteyen kişilerin nasıl başvuru yapabileceği ve detayların neler olacağı gibi pek çok konunun merak edilmesinin ardından Halkbank tarafından açıkalama geldi. Kampanyanın detayları şu şekilde verildi;

  • 1-31 Mayıs 2023 tarihlerinde market ve restoran sektörlerinde yapılacak 350 TL ve üzeri her ikinci harcamaya 30 TL, toplamda 150 TL ParafPara verilecektir.
  • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da MARKET yazıp 3404'e (KKTC için 3444'e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.
  • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. 
  • Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 150 TL’dir.
  • Kampanyada 350 TL ve üzeri ikinci, dördüncü, altıncı, sekizinci ve onuncu harcamaya 30'ar TL, toplamda 150 TL ParafPara verilecektir. 
  • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir. 
  • Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.

SON GÜN 31 MAYIS! 

Kampanya hakkında yapılan son uyarı ile birlikte son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu ifade edildi. Bu süreç içerisinde başvuru yapmak isteyen kişilerin yukarıda verilen maddelere göre adım adım ilerleyerek kampanyaya katılımlarını gerçekleştirmesi gerektiği öğrenildi. Elde edilen ParafParaların ise son kullanım tarihin 15 Temmuz olduğu açıklandı.

İlgili Haberler