Milyonlarca vatandaşa duyuruldu! Banka hesaplarınızı kontrol edin o ödemeler hesaplara geçti

Devlet tarafından pek çok meslek grubuna destek ödemeleri yapılıyor. Hükümetin verdiği destek ödemeleri şubat ayı ile birlikte araştırma konusu oldu.
Milyonlarca vatandaşa duyuruldu! Banka hesaplarınızı kontrol edin o ödemeler hesaplara geçti

2022 yılında başlatılan yardım programları hükümet tarafından 2023 yılında da sürdürülüyor. Söz konusu yardım programları dahilinde ihtiyaç sahibi aile, öğrenci, yaşlı, engelli bireylere yönelik ödemeler yapılıyor. Öte yandan Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde çiftçiler de yardım programlarından yararlanabiliyor.

ÇİFTÇİLERE DEVLETTEN DESTEK

Hükümetin sağladığı destek ödemelerinden çiftçiler de farklı programlardan yararlanırken 2023 yılında söz konusu ödemelere de zam geldi. Çiftçilere yaklaşık 1 milyar 429 milyon liralık pancar bedel ödemesinin şubat ayı itibariyle hesaplara yatırıldığı bildirildi.  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile söz konusu ödemeyi alan çiftçilere müjdeyi verdi.

BAKAN VAHİT KİRİŞÇİ AÇIKLADI

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter üzerinden pancar ödemelerine ilişkin bilgilendirici bir açıklama yaptı. Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile "Türkşeker aracılığıyla 1 milyar 429 milyon TL'lik pancar bedel ödemesini bugün pancar üreticisi çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler