Milli Emlak o ilde tarla satacak! 11,493,21 metrekare tarla 208 bin liradan satışa çıktı

Milli Emlak çeşitli ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Niğde'de tarla satışı için yayımlanan ilanda detaylarda kamuoyu ile paylaşıldı.
Milli Emlak o ilde tarla satacak! 11,493,21 metrekare tarla 208 bin liradan satışa çıktı

Milli Emlak o ilde tarla satacak! 11,493,21 metrekare tarla 208 bin liradan satışa çıktı - Milli Emlak, resmi internet sitesi üzerinden 81 ilde çeşitli taşanmazlar için ilan yayımlıyor. Niğde'nin Bor Bandırma tarla satışı yapacak olan Milli Emlak, yükselen tarla fiyatları nedeniyle uygun fiyatlı satışlara yönelen vatandaş için yeni bir seçenek sundu. 

MİLLİ EMLAK'TAN TARLA SATIŞI

Milli Emlak; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hizmete sunulan ve farklı illerde çeşitli tarla, arsa, konut gibi taşınmazların satışının yapıldığı resmi bir internet sitesi olarak hizmet veriyor. Milli Emlak tarafından Niğde'de tarla satışı yapılacağı bildirilirken yayımlanan ilan ile Bor ilçesi Merkez Mahallesi'nde açık artırma usulü ile satılacağı duyuruldu. Niğde'de yayımlanan tarla satış ilanı hakkında söz konusu tarlanın satışı için yapılacak olan açık artırmanın tarihi ise 16 Mart 2023 olarak duyuruldu.

NİĞDE'DE TARLA SATILACAK

Tarla fiyatlarının arttığı bölgeler arasında yer alan Niğde'de vatandaşların beklediği tarla  satışları devam ederken tarla sahibi olmak isteyen vatandaşa yönelik olarak Bor ilçesinde yer alan bir tarla ilana çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak sitesinde yayımlanan ilan ile Bor  ilçesi Merkez Mahallesi'ndenyer alan 70 metrekare olan dairenin satılacağı bildirildi. Yayımlanan ilan kapsamında Balıkesir'in Bandırma ilçesi Çınarlı Mahallesi içerisinde yer alan 11.493,21 metrekarelik tarlanın satış fiyatı ise 208 bin lira olarak ilan edildi. Milli Emlak resmi internet sitesinde yer alan bilgiler ise şu şekilde sıralandı;

  • Tahmin Edilen İhale Bedeli: 208 bin lira
  • Teminat Bedeli: 52 bin lira
  • Uygun Yüzölçümü: 11.493,21 metrekare
  • İhale Tarihi: 16 Mart 2023

İlgili Haberler