Duyuru yapıldı! Migros o alışverişlerde para iadesi yapacak

Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde para iadesi yapacağını duyurdu.
Duyuru yapıldı! Migros o alışverişlerde para iadesi yapacak

Duyuru yapıldı! Migros o alışverişlerde para iadesi yapacak: Migros Sanal Market online satış sitesi üzerinden yapılan 300 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL para iadesi yapacağını duyurdu. Yapılan alışverişlerde ödemenin MoneyPay Hazır Limit aracılığıyla ödenmelidir. Peki 50 TL para iadesini alabilmek için hangi şartlar yerine getirilmelidir. Migros Sanal Market sitesi üzerinden yapılan duyuruda ayrıntılı olarak anlatılmıştır. İşte söz konusu kampanyanın detayları.. 

Son dönemlerde yaşanan olaylardan dolayı birçok ürüne ve hizmete zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü ise iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar özellikle temel ihtiyaç ürünlerini biraz olsun indirimli alabilmek için market indirimlerini kovalamaya başladı. Yayınlanan indirim katalogları ve indirim haberlerini yakından takip eden vatandaşlar indirimli kaçırmak istemiyor. Bizde marketlerin sunmuş oldukları indirimleri sizlere ulaştırıyoruz. Bu tarz market indirimlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

KAMPANYANIN DETAYLARI

Migros Sanal Market üzerinden yapılan alışverişlerde 50 TL indiriminden yararlanmak için App Store ya da Google Play Store'dan MoneyPay uygulamasını indirin. Ardından üye olun. Kampanyadan yalnızca 1 Aralık 2022 itibariyle üye olan kullanıcılar yararlanabileceklerdir. Ayrıca MoneyPay Hazır Limit ile Sanal Market'ten yapılan ilk harcama için geçerli olacaktır.

Söz konusu nakit iade ise MoneyPay cüzdan bakiyesine yansıtılacaktır. Kampanyadan her MoneyPay kullanıcısı yalnızca 1 kez yararlanabileceklerdir. Alışverişin Migros Sanal Market üzerinden yapılması gerekmektedir. Söz konusu şartlara uyularak 300 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL para iadesi alabileceksiniz. 

İlgili Haberler