CarrefourSA tuvalet kağıdında 80 TL birden indirim yaptı! Kaçırmayın

CarrefourSA tuvalet kağıdı indirimini internet sitesi üzerinden duyurdu. Bu kampanya online satışlarda geçerlidir. İşte detaylar.
CarrefourSA tuvalet kağıdında 80 TL birden indirim yaptı! Kaçırmayın

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden yeni tuvalet kağıdı indirimini duyurdu. Buna 32'li tuvalet kağıdında 80 TL birden indirim yaptı. 

Son dönemlerde ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında alım gücü iyiden iyiye düşen vatandaşlar ise özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan indirimleri yakından takip ediyor. Söz konusu ürünleri biraz olsun indirimli fiyatlardan alabilmek için araştırmalarını sürdüren vatandaşlar market indirimlerini kaçırmak istemiyor.

Bizde Uşak Gündem haber sitesi olarak sizler için güncel market kampanyalarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni tuvalet kağıdı kampanyasını duyurdu. Buna göre 32'li tuvalet kağıdında tam 80 TL indirim yapıldı. İşte söz konusu market indirimi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

CARREFORUSA TUVALET KAĞIDINDA 80 TL BİRDEN İNDİRİM YAPTI

CarrefourSA online satış sitesi üzerinden duyurdu. Duyurulan indirim haberi göre CarrefourSA Kart'a özel Solo 32'li tuvalet kağıdı fiyatında 80 TL birden indirim yapıldığı açıklandı. İşte CarrefourSA'da tuvalet kağıdı indirimleri..

Solo Akıllı seçimler 32'li tuvalet kağıdı fiyatı 209,90 TL'den 129,90 TL'ye düştü. Burada yapılan indirim tam yüzde 38 oldu.

Solo Akıllı seçimler 8'li tuvalet kağıdında ise CarrefourSA Kart'a özel 25 TL ve üzeri alışverişlerde 64,90 TL olan fiyatı 34,90 TL'ye düşecek.

Famillia Aloe Vera özle tuvalet kağıdı fiyatı ise yüzde 40 indirim ile 99,90 TL'den 59,90 TL'ye düştü.

Selpak 32'li tuvalet kağıdında ise 274,90 TL'den 206,18 TL'ye düşerek yüzde 25 indirim yapılmıştır. 

Solo 32'li tuvalet kağıdı fiyatı 219,90 TL iken yüzde 10 indirim ile 197,90 TL'ye düşmüştür. 

İlgili Haberler