Migros'ta tuvalet kağıdı 34 TL'ye düştü! Stoklar tükenmeden alın

Migros Sanal Market üzerinden duyurmuş olduğu yeni indirimler ile tuvalet kağıdı ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim var. Tükenmeden alın.
Migros'ta tuvalet kağıdı 34 TL'ye düştü! Stoklar tükenmeden alın

Migros'ta tuvalet kağıdı 34 TL'ye düştü! Stoklar tükenmeden alın: Migros Sanal Market üzerinden duyurmuş olduğu tuvalet kağıdı indirimini vatandaşlara sundu. Buna göre tuvalet kağıdı ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Son zamanlarda ülkece kötü günlerden geçiyoruz. Bu da ekonomiye yansıyor. Bu nedenle birçok üründe ve hizmette zam yapılmaya devam ediliyor.

Hal böyle olunca vatandaşlar marketler tarafından duyurulan indirim haberlerini yakından takip ediyor ve indirim haberlerini kaçırmak istemiyorlar. Uşak Gündem olarak market indirimlerini yakından takip ediyor ve sizlere sunuyoruz. Sizde bu tarz haberlerden anında haberdar olmak istiyorsanız Uşak Gündem haber sitesini takipte kalın. 

Migros Sanal Market üzerinden birçok indirimini duyurmaya devam ediyor. Teknolojiden temel ihtiyaç ürünlerine birçok üründe büyük indirimler duyurmaya devam ediyor. Bu kez de tuvalet kağıdı indirimini duyurdu. Tuvalet kağıtlarında yüzde 50'ye varan indirimler yapıyor. Sanal Market üzerinden geçerli olan bu indirimleri sizler için derledik. 

MİGROS SANAL MARKET TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ

Solo Akıllı Seçim Tuvalet Kağıdı 8'li fiyatı 69,90 TL iken uygulanan yüzde 50 indirim avantajı ile 34,90 TL'ye düşüyor. Sende Migros Sanal Market sitesi üzerinden ürünleri sepete ekleyerek online olarak alışveriş yapabilirsin. 

Selpak Deluxe Pamuk Katkılı Tuvalet kağıdı 8'li fiyatı 83,50 TL iken yüzde 40 indirim uygulanması sonucunda 49,90 TL'ye düşmüştür. İndirimli fiyatlardan yararlanmak için tükenmeden sipariş verin. 

İlgili Haberler