Migros'ta Ayçiçek yağı 99 TL'ye düştü! Stoklar sınırlı! Kaçırmayın

Migros Sanal Market duyurdu. Bu gece yarısına kadar alışverişinizi hemen yapın. Ayçiçek yağı ürününü 99 TL'ye satışta.
Migros'ta Ayçiçek yağı 99 TL'ye düştü! Stoklar sınırlı! Kaçırmayın

Migros Sanal Market kısa süreliğine indirimlerini duyurmaya devam ediyor. İnternet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olan bu kampanyaya göre 4 litre Ayçiçek yağı ürününün fiyatı 99,90 TL'ye düşmüştür. İşte kampanyanın detayları haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar market indirimlerini ve kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için bankalar tarafından sunulan bu tarz kampanyaları yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret gösteriyoruz.

Peki Migros Sanal Market tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

MİGROS AYÇİÇEK YAĞI 99 TL'YE DÜŞTÜ

Migros Sanal Market üzerinden duyurulan kampanyaya göre 4 litre Ayçiçek yağı ürününün fiyatı 99,90 TL'ye düştü. Yüzde 17 indirim uygulanan bu ürünün normal fiyatı ise 119,90 TL'ydi. Migros Sanal Market üzerinden Migros Kart'a özel bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Bu kampanya kısa süreliğine sunulmaktadır. 27 Mayıs tarihinde başlayan bu kampanya 29 tarihinde sona erecektir. Gece saat 23.59'a kadar internet üzerinden sipariş vererek kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Kampanyada yer alan ürünler stoklar ile sınırlıdır. Ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi sebebiyle siparişlerinzde tedarik edilmeyen ürünler de bulanabilir. Bu durumda ise kampanya koşullarının sağlandığı ölçüde indirimden faydalanabileceksiniz. 

Turna 4 litre Ayçiçek Yağı ürünü 119,90 TL'den yüzde 17 indirim ile 99,90 TL'ye düşmüştür. Bu gece yarısına kadar siparişinizi veriniz. Stoklar sınırlı elinizi çabuk tutun. Bu tarz haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler