Migros'ta 5 litre Ayçiçek yağı o fiyattan satışta! Kaçırmayın

Migros Sanal Market üzerinden Ayçiçek yağı kampanyasını duyurdu. İşte detaylar.
Migros'ta 5 litre Ayçiçek yağı o fiyattan satışta! Kaçırmayın

Migros Sanal Market üzerinden indirimlerini duyurmaya devam ediyor. Migros Sanal Market üzerinden Ayçiçek yağı indirimini duyurdu. 5 litre Ayçiçek yağı o fiyattan satışa sunuldu. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar marketler tarafından sunulan kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Vatandaşlar  özellikle temel ihtiyaç ürünlerinde yapılan bu indirimleri araştırıyor ve biraz olsun indirimli fiyatlardan almak için araştırma yapıyorlar.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için marketler tarafından sunulan kampanyaları ve indirimleri hergün kontrol ediyor ve bu indirimleri kaçırmamanız için sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Peki Migros Sanal Market üzerinden yapılacak olan alışverişlerde geçerli olmak üzere sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? 5 litre Ayçiçek yağı ne kadardan satışa sunulmuştur. İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

MİGROS 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞINI O FİYATTAN SATIŞA ÇIKARDI

Migros Komili 5 litre Ayçiçek yağı ürününü 133,90 TL'den satışa sunmuştur. Bunun yanında Sek yarım yağlı yoğurt 1500 g ürününün fiyatı ise 37,50 TL'den satışa sunulmuştur. Bu indirimlerden yararlanmak için Migros Sanal Market üzerinden alışveriş yapmanız gerekmektedir. Aynı zamanda Migros Kart'ınız da olması şartı aranmaktadır. 

Bu tarz market kampanyalarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel kampanyaları araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler